Návštěvník Odesláno 1. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 Doufám že ČT HD naskočí co nevidět. Mám dotaz ohledně History HD. Když už horko těžko překousnu těch 119,- za balíček s tímto programem - bude tento program v češtině? je nějaký rozdíl mezi History channel a History HD (programově), nebo je to jen HD vysílání H.channelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vpa Odesláno 1. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 Já si tedy stále říkal, že si zaregistrovali chybný kanál History HD (mají říjnovou registraci na mutaci The History Channel UK HD a u jiných jsem našel i The History Channel HD – Europe, víc jsem nehledal a nevypadá to jako česká mutace). No uvídíme, poslal jsem jsem na kontaktní formulář žádost o opravu a slevu za nefunkční program. Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 1. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 tak na stránkách UPC je vystaven aktualizovaný leták s programovou nabídkou s platností 1.11.09 a už je tam uveden History channel HD a Čt HD http://www.upc.cz/pdf/Cenik_Digital.pdf Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 1. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 lol, co jsem asi linknul 6 příspěvků nazpět ? nevadí , chápu to natěšení Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 1. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 lol, co jsem asi linknul 6 příspěvků nazpět ?nevadí , chápu to natěšení díval jsem se jenom na poslední str. jinak po zavolání na KC,proč nejedou tyto 2 programy,mě bylo oznámeno,že naběhnou zítra Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 1. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 to je skvělý info... mě to napadlo, jelikož 1. je dnes a o víkendu nikdo nepracuje, takže tak nějak v ten zítřek doufám... uvidime... Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kockonos Odesláno 1. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 No to je krasa ze UPC namasti novou nabidku a misto VoomHD me milostive dalo duplicitni program CT1 v HD nic proti tomu samozrejme . Ale jinak to je snad vysmech ne ???!!!!! , chtel jsem History HD a doufal jsem ze ho daji do standard nabidky a kvuli tomu si mam zaplatit jeste dalsi smeti v balicku ??? Ono jim nestaci ze platim za sekajici se CSFilm s kterym nejsou schopni nic delat x mesicu ??? Osobne pro me toto neni zadny prinos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 1. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 tak nebylo by špatný,kdyby v UPC trochu zapřemýšlely a když budou mít 9 HD kanálů,aby udělali nějaký HD balíček.myslím ,že by hodně lidí potěšily Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 1. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 Termín "smetí" je relativní, pro mě je balíček Plus skvělý a nebudu jediný. Když ti jde tolik o History HD, víš, že v tom balíku je i History SD, viď? Na těch dvou nedávají ty samé věci, to jen tak pro info... @namec: to by v tom byl pak asi bordel... by museli některý hd kanály vybrat ze standartu...a udělat další balíček...nevim mno Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Pafka_024 Odesláno 1. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 No to je krasa ze UPC namasti novou nabidku a misto VoomHD me milostive dalo duplicitni program CT1 v HD nic proti tomu samozrejme . Ale jinak to je snad vysmech ne ???!!!!! , chtel jsem History HD a doufal jsem ze ho daji do standard nabidky a kvuli tomu si mam zaplatit jeste dalsi smeti v balicku ??? Ono jim nestaci ze platim za sekajici se CSFilm s kterym nejsou schopni nic delat x mesicu ??? Osobne pro me toto neni zadny prinos Moje rec. Doufal jsem, ze History HD nechaji ve standardu, kdyz uz jeden HD kanal ubrali. Bohuzel se nestalo. Tim me taky nastvali. Rozhodne jim ale nic navic platit nebudu. Uz ted premyslim o jinych alternativach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.