Návštěvník Jaku Odesláno 2. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 2ONA Ale naopak, v nabídce jsou http://www.upc.cz/pdf/Cenik_Digital.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 Na kontaktním centru mi řekli, že by to dnes mělo být a že pošlou obnovovací sgnál Jinak údajně se teprve včera dozvěděli, že by to dnes mělo být. Tak to vypadá , že opět zvítězilo organizační nad plánovacím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vpa Odesláno 2. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 Také jsem dostal ráno odpověď Aktuální programovou nabídku digitální kabelové televize Vám zasíláme v samostatném e-mailu. Je nám líto, avšak Vámi uvedené kanály v naší programové nabídce digitální kabelové televize obsaženy nejsou. Děkujeme za pochopení. S pozdravem a přáním příjemného dne J. Kolářová operátor klientského centra ale asi zjistili, že to v nabídce mají a další mail s aktuální programovou nabídkou již nedorazil. Naopak jsem History HD našel i na webu v balíčku DTV Plus, nejen v PDF souboru s aktuální nabídkou. Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník yoky Odesláno 2. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 Pls. tak jak to vlastně je má to tam být nebo ne. Budeto nebo to je jen JPP? Na centru mne ujistili, že už by to mělo dnes být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník onak Odesláno 2. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 to Jaku: Jj, však já to tak taky nemyslel. Ovšemže v nabídce jsou, ale jenom na internetu. Skutečně do nabídky přidány nebyly, a tak jsem říkal, že žádný obnovovací signál nepomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 Nyní telefon s kontaktním centerem ... zatím programy nenabízí a nevědí kdy nabízet budou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 2. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 Levá ruka neví, co dělá pravá. - UPC ČR Tohle motto by si mohli dát na web... Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 Levá ruka neví, co dělá pravá. - UPC ČRTohle motto by si mohli dát na web... jenže která ruka je ta správná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník yoky Odesláno 2. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 Nezdá se vám, že tohle už lze nazvat nekalou soutěží tedy konkrétně § 45 klamavá reklama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 Tak jsem teď viděl nový UPC Informuje a p. Malina PŘEDPOKLÁDÁ, že ČT HD a History HD spustí tento měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.