Návštěvník Odesláno 2. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 Tak jsem teď viděl nový UPC Informuje a p. Malina PŘEDPOKLÁDÁ, že ČT HD a History HD spustí tento měsíc. No to už v srpnu předpokládal že spustí 1.9....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 2. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 můžeme je jako zákazníci nějak žalovat ? jako sorry, ale to s tim History HD prostě posrali... nemluvě o tuně jiných kanálů, které už dávno měly vysílat... měli by všem dát balíček Plus s History HD na měsíc zdarma za to jaký ze sebe dělaj dementy a jak klamou lidi! Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 můžeme je jako zákazníci nějak žalovat ? jako sorry, ale to s tim History HD prostě posrali... nemluvě o tuně jiných kanálů, které už dávno měly vysílat... měli by všem dát balíček Plus s History HD na měsíc zdarma za to jaký ze sebe dělaj dementy a jak klamou lidi! Ja jsem provedl reklamaci ... od 1.11. jsou v ceníku uvedeny CT HD a History HD. Mám jak Standart tak balíčkek plus ... takže platím něco co mě UPC neposkytuje ... chci slevu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 2. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 Souhlasim...a mimochodem, Malina neumí asi počítat, když v UPC Informuje řekl, že budou nabízet 7 HD kanálů... bude jich přece 9... At si UPC říká co chce, ale tyto dva kanály slíbili už před 2 měsíci a tohle jejich chování, že na zákazníky co se informací týče serou, je jednou pohřbí, tomu věřte. Chceme History HD i ČT1 HD, hned, a chceme slevu ! Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 2. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 tak jsem volal na KC dotazem,proč ještě nevysílají HIstory channel HD a ČT HD a paní operátorka řekla,že během dne by měli naběhnout .su zvědavej,ale pochybuji a asi jsme jim jen na tahání prachů já jako podnikatel,když bych zákazníkovy tvrdil,že mu nabídnu nějakou službu a pak hrál mrtvého brouka,už bych si neškrtl Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 tak jsem volal na KC dotazem,proč ještě nevysílají HIstory channel HD a ČT HD a paní operátorka řekla,že během dne by měli naběhnout .su zvědavej,ale pochybuji a asi jsme jim jen na tahání prachůjá jako podnikatel,když bych zákazníkovy tvrdil,že mu nabídnu nějakou službu a pak hrál mrtvého brouka,už bych si neškrtl Dostal jsem stejnou odpověď- To je kabaret. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kockonos Odesláno 2. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 kdyz pominu fakt ze jsem prisel o VoomHD a misto toho bude ct1 HD ktere bude zrejme programove JINE nez CT1 SD tak , hlasky z infolinky jsou k popukani , CT1 by muselo uz byt nekde misto rezervy , takze UPC se opet vyznamenalo , uz jen chybi aby operatorka poradila ze kdyz zapnu troubu a mikrovlnku dohromady tak se me aktivuje plny balicek supreme - proste stejny moloch jako jine firmy ISP atd atd ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 2. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 Tak jsem jim taky právě poslal reklamaci...a zrekapituloval jim jaký ze sebe okolo toho dělaj blbce... jako sorry, kdyby podobná situace byla poprvý, je mi to jedno...ale takhle to je vždycky a už mě nebaví bejt zticha. Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 Lidi, že vás baví furt volat na tu infolinku a otravovat operátory, kteří tam za pár šupů sedí a mají stejné, t.j. žádné, informace, jako my? Fakt si, myslíte, že když tam budete volat dostatečně často, tak nějaká z těch telefonistek odloží šminky, a otráveně Malinovi řekne: "Hele, Franto, tak už jim to tam konečně pust, nebo se z těch prudičů zblázním!" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 2. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 Lidi, že vás baví furt volat na tu infolinku a otravovat operátory, kteří tam za pár šupů sedí a mají stejné, t.j. žádné, informace, jako my? Fakt si, myslíte, že když tam budete volat dostatečně často, tak nějaká z těch telefonistek odloží šminky, a otráveně Malinovi řekne: "Hele, Franto, tak už jim to tam konečně pust, nebo se z těch prudičů zblázním!" ? 1.oni ty info mít mají,2.někdy mají zákazníci lepší info než operátor/ka Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.