Návštěvník Odesláno 22. října 2009 Sdílet Odesláno 22. října 2009 Žádná TV Doma? To mě trochu naštvalo. Ale jestli opravdu bude Investigation Discovery a nevyzní to do ztracena jako ty v prosinci registrované kanály, tak to snad UPC tu TV Doma i odpustím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 22. října 2009 Sdílet Odesláno 22. října 2009 Žádná TV Doma? To mě trochu naštvalo. Ale jestli opravdu bude Investigation Discovery a nevyzní to do ztracena jako ty v prosinci registrované kanály, tak to snad UPC tu TV Doma i odpustím. Tv doma? Telenovely? Copak toho už není v nabídce dost? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. října 2009 Sdílet Odesláno 22. října 2009 TV Doma nejsou jenom telenovely, i když ty tam, pravda, převažují. Ale jsou tam i zajímavé americké seriály jako Muži na stromech, Ženatý se závazky nebo Columbo, filmy které nejsou nutně jen romantické (např. dneska horor 3:15 zemřeš) nebo repríza starších zábavných pořadů Markízy. Asi bych na TV Doma nekoukal nonstop, ale určitě bych si vybral a telenovela by to nebyla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 22. října 2009 Sdílet Odesláno 22. října 2009 Mno, Ženatý se závazky běží na Nově...Columba dávaj na Primě a AXN Crime... pro mě je TV Doma odpad...mnohem horší než JOJ Plus... Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. října 2009 Sdílet Odesláno 22. října 2009 Tak to prr! Nazvat JOJ Plus odpadem, to jsi trochu přehnal mladej. Jistě, občas tam běží nějaký ten odpad z minulého režimu, u kterého by bylo lépe, kdyby zůstal zapomenut, jako je Inženýrská odysea nebo 30 případů majora Zemana, případně nějaká ta telenovela, ale vedle toho tam běží i spousta zajímavých seriálů, jako např. nedávno kompletně protočená moje láska z mládí Pobřežní hlídka s vynikajícím slovenským dabingem (kam se na něj hrabe ten brněnský paskvil s trojím nebo čtverým přeobsazením Mitche), Tequilla a Bonetti, Starej nebo můj oblíbený V ulicích San Francisca, který proslavil Michaela Douglase, což ale u nás málokdo ví, protože u nás tento seriál nikdy neběžel. Ne, ne, JOJ Plus rozhodně odpad není, to si vyprošuji. To už je mnohem větším odpadem TV Barrandov. A Columba jsem na AXN Crime tedy neviděl, zato tam vidím takové věci, jako Prostě mě sežer nebo Amazing Race, které nemají s krimi žánrem nic společného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BimboCZ Odesláno 22. října 2009 Sdílet Odesláno 22. října 2009 To je věc názoru . Mě se třeba Inženýrská odysea nebo 30 případů majora Zemana docela zamlouvá . Proto je dobře že si každej může vybrat co se mu líbí. Čím víc nových kanalů,tím lépe . Alespoň si tak každej vybere co mu sedí. Já osobně třeba bych byl rád kdyby přibývaly i nějaké NE HD kanály . Moje TV by ty data asi nerozchodila . A co se týče Pobřežní hlídka s vynikajícím slovenským dabingem (kam se na něj hrabě ten brněnský paskvil s trojím nebo čtverým přeobsazením Mitche) Já nemyslím si že by Slováci měly dobrej dabing . Spousta Slováků raději kouká raději na filmy a seriály v CZ dabingu. Ale to je jen můj názor Citovat Basic - - Compal CH7465, CA modul Plzeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 22. října 2009 Sdílet Odesláno 22. října 2009 Kde jsem napsal, že je JOJ Plus odpad prosimtě ? Napsal jsem jasně, že za odpad považuji TV Doma..a že to je mnohem horší než JOJ Plus..JOJ Plus určitě odpad není...asi si mě špatně pochopil nebo nevim... Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. října 2009 Sdílet Odesláno 27. října 2009 Tak tu mame posledni rijnovy tyden a NIC. Kazdy den s nadeji zkouknu stli se neco nedeje a smula... Ach jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tomcat Odesláno 28. října 2009 Sdílet Odesláno 28. října 2009 no vcera vecer mi prisel odficialni mail od UPC, nabidka novinek a je tam , at si objednam HD box, ze maji nove History Channel HD v nabidce. no nicmene ja uz ten HD box davno mam a tento program stale nejde..jsou divni porad lsibuji a dokonce i oficilane nabizeji ale nejde to.kdyby tam napsali aspon ze to pujde od toho a toho dne, ale proc by se obtezovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. října 2009 Sdílet Odesláno 28. října 2009 no vcera vecer mi prisel odficialni mail od UPC, nabidka novinek a je tam , at si objednam HD box, ze maji nove History Channel HD v nabidce. no nicmene ja uz ten HD box davno mam a tento program stale nejde..jsou divni porad lsibuji a dokonce i oficilane nabizeji ale nejde to.kdyby tam napsali aspon ze to pujde od toho a toho dne, ale proc by se obtezovali Mě došel taky a pak taky ještě jeden kde opět zminují Nova Cinema HD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.