namec Odesláno 29. října 2009 Sdílet Odesláno 29. října 2009 Tak mě dnes ve schránce přistál tenhle leták: Takže mě omluvte, jdu si užívat ČT HD a History HD (= ) tak jsem ze srandy volal na KC centrum upc ohledně History channel HD a ČT HD,které nabízejí v dotyčném letáku,jak je to s distribucí těchto kanálů,i když vím že nejsou ještě v nabídce,a paní na tel.mi řekla,že ČT HD bude v nabídce UPC až po skončení testů,tudíž až začnou OH a History channel bude zařazen v nejbližší době.zároven se omlouvala za chybu v letácích a že o tom dá vědět na patřičná místa. se divím,že do těch letáků rovnou nedají že vysílají Nova MTV,Discovery HD a ostatní programy,co si registrovali u RRTV.vyšlo by to na stejně Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Pafka_024 Odesláno 29. října 2009 Sdílet Odesláno 29. října 2009 Jestli History HD opravdu bude v balíčku Plus, tak jsem na 99% rozhodnut jim celý HD hodit zpět na hlavu. ČT i Novu v HD chytnu přes DVB-T. 120,- Kč jim navíc platit opravdu nehoslám. Stačí, že platím 150,- za Hahan CV-7000... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Pelda Odesláno 29. října 2009 Sdílet Odesláno 29. října 2009 Tak si kup lepsi tv a nemusis davat mesicne 150 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Pafka_024 Odesláno 30. října 2009 Sdílet Odesláno 30. října 2009 Tak si kup lepsi tv a nemusis davat mesicne 150 TV s parametry, které požaduji se s DVB-C tunerem bohužel nevyrábí. Nevadí mi těch 150,- Vadí mi oněch 119,- navíc, které bych musel platit kvůli jedniomu kanálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. října 2009 Sdílet Odesláno 30. října 2009 A copak to je za parametry? smím li se zeptat. Já mám Sony 46X4500 s RGB LED a jsem spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 30. října 2009 Sdílet Odesláno 30. října 2009 Třeba to jsou standardní parametry, jen ten poslední cena, bude nerealizovatelný. Např. cena 100 000,10 CZK, tedy přesně včetně těch 10 haléřů. Do takové podmínky se tuším moc TV přijmačů nevejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Pafka_024 Odesláno 30. října 2009 Sdílet Odesláno 30. října 2009 A copak to je za parametry? smím li se zeptat. Já mám Sony 46X4500 s RGB LED a jsem spokojený. 32" PDP - Takovou vyrábí pouze LG, bohužel bez DVB-C tuneru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 1. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 tak už maj aktualizovanou nabídku i na webu (k 1.11.2009): http://www.upc.cz/pdf/Cenik_Digital.pdf Je tam ČT1 HD i History HD...Hm...tak uvidíme v Pondělí (v neděli UPC přece nepracuje ) Tak přecijen ty Simpsony v HD stihnem Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 1. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 tak už maj aktualizovanou nabídku i na webu (k 1.11.2009):http://www.upc.cz/pdf/Cenik_Digital.pdf Je tam ČT1 HD i History HD...Hm...tak uvidíme v Pondělí (v neděli UPC přece nepracuje ) Tak přecijen ty Simpsony v HD stihnem UPC pracuje i v neděli K 1.11. jsou aktualizovaný všechny ceníky Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 UPC pracuje i v neděli K 1.11. jsou aktualizovaný všechny ceníky Ceniky mozna ale programy ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.