namec Odesláno 1. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 Termín "smetí" je relativní, pro mě je balíček Plus skvělý a nebudu jediný. Když ti jde tolik o History HD, víš, že v tom balíku je i History SD, viď? Na těch dvou nedávají ty samé věci, to jen tak pro info... @namec: to by v tom byl pak asi bordel... by museli některý hd kanály vybrat ze standartu...a udělat další balíček...nevim mno mě osobně je to jedno,mám supreme ,ale když to jde v jiných společnostech je pravda,že by musely nabízet HD box taky jako základní,ve standartu nechat jenom Nova HD,Barrandov HD,Čt HD a zbytek HD programů dát do balíčku Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 1. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 jj..a řekl bych, že to se jim moc nechce sem zvědav, v kolik zejtra zapnou ty kanály, jestli vůbec Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 1. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 možná do toho balíčku pujdou, až začnou nabízet DVR HD BOX... Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jay Odesláno 1. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 Chci aby bylo zítra,protože jsem zvědavý na ty nové HD programy Nechci aby bylo zítra protože musím časně do práce Typická schizofrenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 1. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 to bych viděl jako optimální...ten HD DVR STB by se hodil..občas si chci nahrát nějaký seriály a dokumenty...ale neni jak...zvlast z HD kanálů... takhle bych to hezky natahal do pc EDIT: Tak už mě to fakt sere, chci HD DVR STB konečně! Na NGC HD dávaj seriál Wild Russia (už podruhý) a nikde na netu to není v HD (což se docela divim). Mít ten STB tak si to nahraju v HD... A není to jen ted, už mnohokrát jsem chtěl něco nahrávat a nebylo jak! SG1 nebo House v HD, atp...UPC, kde to sakra vázne? Jestli zejtra nepojedou ty dva kanály, tak přisáhám, že jim zaspamuju mail. Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 Tak máme 2.11.09 a slibované programy? NIKDE. Stále jen rezervy. Ž by zase špek od UPC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník onak Odesláno 2. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 Taky by mě zajímalo, kde ty kanály jsou? Už je marně vyhlížím od rána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Radomir Drda Odesláno 2. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 u me taky nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hlavsar Odesláno 2. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 Tak nevim... Misto toho, abych se od Kontaktniho centra dozvedel, kdy zapnou CT1HD a History HD, tak mi poslali obnovovaci signal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník onak Odesláno 2. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 Tak nevim... Misto toho, abych se od Kontaktniho centra dozvedel, kdy zapnou CT1HD a History HD, tak mi poslali obnovovaci signal Hmm, zajímavý řešení, jak zprovoznit ČT1 HD a History HD, které ještě nejsou v nabídce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.