Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Na kontaktním centru mi řekli, že by to dnes mělo být a že pošlou obnovovací sgnál Jinak údajně se teprve včera dozvěděli, že by to dnes mělo být. Tak to vypadá , že opět zvítězilo organizační nad plánovacím.

Odesláno

Také jsem dostal ráno odpověď

Aktuální programovou nabídku digitální kabelové televize Vám zasíláme v samostatném e-mailu.

Je nám líto, avšak Vámi uvedené kanály v naší programové nabídce digitální kabelové televize obsaženy nejsou. Děkujeme za pochopení.

S pozdravem a přáním příjemného dne

J. Kolářová

operátor klientského centra

ale asi zjistili, že to v nabídce mají a další mail s aktuální programovou nabídkou již nedorazil. Naopak jsem History HD našel i na webu v balíčku DTV Plus, nejen v PDF souboru s aktuální nabídkou.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Hradec Králové
Odesláno

Pls. tak jak to vlastně je má to tam být nebo ne. Budeto nebo to je jen JPP? Na centru mne ujistili, že už by to mělo dnes být.

Odesláno

to Jaku: Jj, však já to tak taky nemyslel. Ovšemže v nabídce jsou, ale jenom na internetu. Skutečně do nabídky přidány nebyly, a tak jsem říkal, že žádný obnovovací signál nepomůže.

Odesláno

Nyní telefon s kontaktním centerem ... zatím programy nenabízí a nevědí kdy nabízet budou...

Odesláno

Levá ruka neví, co dělá pravá. - UPC ČR

Tohle motto by si mohli dát na web... :roll::lol:

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno
Levá ruka neví, co dělá pravá. - UPC ČR

Tohle motto by si mohli dát na web... :roll::lol:

jenže která ruka je ta správná...

Odesláno

Nezdá se vám, že tohle už lze nazvat nekalou soutěží tedy konkrétně § 45 klamavá reklama?

Odesláno

Tak jsem teď viděl nový UPC Informuje a p. Malina PŘEDPOKLÁDÁ, že ČT HD a History HD spustí tento měsíc.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague