Odesláno 2. listopadu 2009 15 let 2ONA Ale naopak, v nabídce jsou http://www.upc.cz/pdf/Cenik_Digital.pdf
Odesláno 2. listopadu 2009 15 let Na kontaktním centru mi řekli, že by to dnes mělo být a že pošlou obnovovací sgnál Jinak údajně se teprve včera dozvěděli, že by to dnes mělo být. Tak to vypadá , že opět zvítězilo organizační nad plánovacím.
Odesláno 2. listopadu 2009 15 let Také jsem dostal ráno odpověď Aktuální programovou nabídku digitální kabelové televize Vám zasíláme v samostatném e-mailu. Je nám líto, avšak Vámi uvedené kanály v naší programové nabídce digitální kabelové televize obsaženy nejsou. Děkujeme za pochopení. S pozdravem a přáním příjemného dne J. Kolářová operátor klientského centra ale asi zjistili, že to v nabídce mají a další mail s aktuální programovou nabídkou již nedorazil. Naopak jsem History HD našel i na webu v balíčku DTV Plus, nejen v PDF souboru s aktuální nabídkou. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové
Odesláno 2. listopadu 2009 15 let Pls. tak jak to vlastně je má to tam být nebo ne. Budeto nebo to je jen JPP? Na centru mne ujistili, že už by to mělo dnes být.
Odesláno 2. listopadu 2009 15 let to Jaku: Jj, však já to tak taky nemyslel. Ovšemže v nabídce jsou, ale jenom na internetu. Skutečně do nabídky přidány nebyly, a tak jsem říkal, že žádný obnovovací signál nepomůže.
Odesláno 2. listopadu 2009 15 let Nyní telefon s kontaktním centerem ... zatím programy nenabízí a nevědí kdy nabízet budou...
Odesláno 2. listopadu 2009 15 let Levá ruka neví, co dělá pravá. - UPC ČR Tohle motto by si mohli dát na web... Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 2. listopadu 2009 15 let Levá ruka neví, co dělá pravá. - UPC ČRTohle motto by si mohli dát na web... jenže která ruka je ta správná...
Odesláno 2. listopadu 2009 15 let Nezdá se vám, že tohle už lze nazvat nekalou soutěží tedy konkrétně § 45 klamavá reklama?
Odesláno 2. listopadu 2009 15 let Tak jsem teď viděl nový UPC Informuje a p. Malina PŘEDPOKLÁDÁ, že ČT HD a History HD spustí tento měsíc.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.