Návštěvník kockonos Odesláno 4. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 4. listopadu 2009 Už se mi na recieveru objevilo 'Rezerva HD (History HD)' takže asi co nevidět to bude. Nechci kazit radost , ale ta uz tam je u me cca mesic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník grepik Odesláno 4. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 4. listopadu 2009 Od 5.11. od 11.30h je uz i EPG program History HD, tak to snad uz pojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník onak Odesláno 4. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 4. listopadu 2009 No určitě to pojede, když už UPC vydalo tiskovou zprávu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 4. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 4. listopadu 2009 tu ale mohli vydat už před měsícem a neklamat měsíc lidi....stejně mě ten přístup prostě sere... ale co, hlavně že to už zejtra konečně bude omg..a hlavně, že to je UK verze, z toho mam radost největší. Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 4. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 4. listopadu 2009 History HD tedy od zítřejšího rána a ČT1 se odkládá na neurčito. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 4. listopadu 2009 Grepík - Opravdu běží EPG? U mne u programu rezerva (History Channel HD) je v EPG - Žádná data. Mám balíček Plus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník onak Odesláno 4. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 4. listopadu 2009 Ta ČT1 HD mě ale docela štve. Doufám, že ji taky zařadí co nejdříve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník grepik Odesláno 4. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 4. listopadu 2009 Mih: ano,na me plazme (nemam Handan) EPG od 11.30h funguje, prvni porad je tam transport obrů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 5. listopadu 2009 A neco z jineho soudku... zmena nezaskodi. JETIX PLAY se ma od ledna 2010 rebrandovat na premiovy Disney Cinemagic... CHA! uvidime co na to MALINA a spo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 5. listopadu 2009 Tak konečně, potvrzuji příjem History HD vč. EPG, jazykové mutace shodné s SD verzí t.j. CZ,ENG a POL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.