Jack_6428 Odesláno 10. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 10. listopadu 2009 No, Public je v "must-carry" nebo ne? Pokud ne, tak se UPC nedivim, ale zároveň je nechápu. Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BimboCZ Odesláno 11. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2009 Co se týká Public TV tak po přečtení toho článku jsi myslím, že tam je možná neshoda mezi manažery na osobní úrovni. viz. Renata Pešková: Že strany UPC se jedná o naprosto iracionální přístup. Neexistuje žádné logické vysvětlení této situace, o pravých důvodech lze pouze spekulovat, ale bohužel tam tuším osobní nevraživost, a to mě velice mrzí. Ale pokud je Public TV v must-carry,tak by nějaké osobní spory měli jít stranou. Citovat Basic - - Compal CH7465, CA modul Plzeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Katoda Odesláno 11. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2009 No, Public je v "must-carry" nebo ne? Není, v must carry jsou pouze proglamy vysílající na základě kompenzační licence a to není případ Public Tv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Big.rob Odesláno 11. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2009 je škoda že Public tv v UPC není , je to asi jediná kabelovka která jej nemá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 12. listopadu 2009 Já tedy nevím, ale mě Public nijak nechybí. Program bídný, technická kvalita vysílání ještě horší. Upřímně, ani se UPC nedivím, že takový kanál nechce. Je spousta lepších. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník yoky Odesláno 13. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 Tak víme něco ohledně CT1 HD a teoreticky víme něco o Primě HD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník onak Odesláno 14. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 14. listopadu 2009 Tak co myslíte, dočkáme se do toho 16.11.2009 na síti UPC pořadu Simpsonovi ve vysokém rozlišení? Tak zařaděj konečně to ČT1 HD !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 14. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 14. listopadu 2009 Tak co myslíte, dočkáme se do toho 16.11.2009 na síti UPC pořadu Simpsonovi ve vysokém rozlišení? Tak zařaděj konečně to ČT1 HD !!!! Zatím se spuštění ČT1 HD odsouvá na neurčito. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 Zdravím, teď jsem si všimnul, že na jednom kanále rezerva HD začíná ve čtvrtek 19.11. EPG!! První pořad v 1:35 - Události v regionech, pak normálně jako ČT1. Tak to už snad musí být ČT1 HD, ne!?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 15. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 Zdravím, teď jsem si všimnul, že na jednom kanále rezerva HD začíná ve čtvrtek 19.11. EPG!! První pořad v 1:35 - Události v regionech, pak normálně jako ČT1. Tak to už snad musí být ČT1 HD, ne!?! bohužel,to nic ještě neznamená.kdysi,než spustili Nova HD tak asi 2 měsíce předtím na jedné z HD rezerv taky jelo EPG Tv Nova.můžou to být jenom testy.ale nebylo by to špatný jinak mě jede EPG už od 18.11,takže možná ve středu to spustí Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.