Jack_6428 Odesláno 7. září 2009 Sdílet Odesláno 7. září 2009 jeden postřeh: od října bude konečně nová verze Discovery Channelu Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Katoda Odesláno 8. září 2009 Sdílet Odesláno 8. září 2009 jeden postřeh:od října bude konečně nová verze Discovery Channelu Doufám, že ne ta maďarská. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. září 2009 Sdílet Odesláno 8. září 2009 Docela jsem napjatej, jest-li neco dneska opravdu vyjede, nebo budou opet objektivni potize a nic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. září 2009 Sdílet Odesláno 8. září 2009 Ale okolo české verze ES2 se nic neděje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. září 2009 Sdílet Odesláno 8. září 2009 Tak u mě (lokalita Hodonín) se už nové kanály objevily a to v novém MUXu na pozici 746/64/6900. kromě History Channel a Musiq1 (kterému bohužel poněkud hapruje zvuk) je v něm i National Geographic (zjevně další stěhování), dvě standardní rezervy a jedna rezerva označená jako "rezerva (History Channel" (opravdu takto, bez té koncové závorky). Zřejmě bude pro History HD, ale zatím je zablokovaná, stejně jako další dvě rezervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník grepik Odesláno 8. září 2009 Sdílet Odesláno 8. září 2009 a jede ten History pouze v balíku plus ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník onak Odesláno 8. září 2009 Sdílet Odesláno 8. září 2009 (upraveno) No opravdu úžasné, já prostě nechápu ty "rezervy" u UPC. Dříve to šlo taky bez nich, tak proč je tam cpou. Akorát to znepřehledňuje nabídku a musím je pořád přesouvat na konec, aby nepřekážely. Já jsem na ty rezervy a kanály, které jsou v nabídce dvakrát, vážně alergický. Nešlo by to bez těch rezerv a konečně odstranit ty kanály, co jsou v nabídce vícekrát? Docela bych to uvítal, vážně. Upraveno 8. září 2009 uživatelem onak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vpa Odesláno 8. září 2009 Sdílet Odesláno 8. září 2009 No opravdu úžasné, já prostě nechápu ty "rezervy" u UPC. Dříve to šlo taky bez nich, tak proč je tam cpou. Akorát to znepřehledňuje nabídku a musím je pořád přesouvat na konec, aby nepřekážely. Já jsem na ty rezervy a kanály, které jsou v nabídce dvakrát, vážně alergický. Nešlo by to bez těch rezerv a konečně odstranit ty kanály, co jsou v nabídce vícekrát? Docela bych to uvítal, vážně. Pokud vím, tak Malina něco říkal kdysi o stovce programů do konce roku, tak je tam už skoro máme, ne? a slib je splněn Není to jedno, jestli je tam jen nápis rezerva nebo 2x noe anebo nic neříkající kanály Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník onak Odesláno 8. září 2009 Sdílet Odesláno 8. září 2009 no to máš pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 8. září 2009 Sdílet Odesláno 8. září 2009 (upraveno) pro přehled jak to vypadá: (defaultní pozice, nic jsem nepřehazoval): 94 - rezerva HD (History HD) 95 - History Channel 96 - National Geographic 97 - rezerva 98 - rezerva 99 - Musiq 1 U všech mi hlásí, že není signál, HD rezerva je odemknutá, ale bez signálu. Co tam dělá NGC nechápu, ledaže by to bylo buď stěhování (nechápu k čemu) nebo NGC Wild/Music, či CZ verze (na tu je ale brzy ne?). Celkově tedy je nyní v digitálu: 5x rezerva 3x rezerva HD (ČT1 HD, History HD, ???) Upraveno 8. září 2009 uživatelem Návštěvník Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.