vpa Odesláno 8. září 2009 Sdílet Odesláno 8. září 2009 pro přehled jak to vypadá: (defaultní pozice, nic jsem nepřehazoval): 94 - rezerva HD 95 - History Channel 96 - National Geographic 97 - rezerva 98 - rezerva 99 - Musiq 1 U všech mi hlásí, že není signál, HD rezerva je odemknutá, ale bez signálu. Co tam dělá NGC nechápu, ledaže by to bylo buď stěhování (nechápu k čemu) nebo NGC Wild/Music, či CZ verze (na tu je ale brzy ne?). Celkově tedy je nyní v digitálu: 5x rezerva 3x rezerva HD (ČT1 HD, ???, ???) když mrkneš na http://www.upczone.cz/download/seznam_muxu.htm , tak tam je ještě 94. pro Prahu Metropol TV, takže začni 95 a dostaneš se na tu stovku. Bingo (A mě pořád nebylo jasný, proč nechtěj zrušit tu druhou Noe TV) Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. září 2009 Sdílet Odesláno 8. září 2009 ať dělám co dělám víc jak 93 programů a to včetně rezerv nemám HCH a Musiq1 nejsou v mé nabídce a to ani po přeladění. Lokalita Praha JM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník onak Odesláno 8. září 2009 Sdílet Odesláno 8. září 2009 Musiq1 i History channel musíš v nabídce mít, pokud ti to nenajde, tak dej tovární astavení a nech znovu vyhledat kanály manuálně na frekvenci 170,5 MHz / 64 QAM / 5000 SR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hlavsar Odesláno 8. září 2009 Sdílet Odesláno 8. září 2009 (upraveno) Tak ja na Handanu mam zaktualizovano, ale na SONY 40we5w nic Tak ji davam hodinu,ci dve a pak budu udelat znovunaladeni.... UPDATE: Tak me nebavi cekat, kdy si telka usmysli, ze mi prida program Znovu jsme preladil a koukam. Z History mam opravdu radost, dokonce i z SD. A na HD, pokud se rezerva vcas promeni na non-rezervu, tak si rochnim! Jinak Musiq1 me nechava chladnym, prece jenom mam VH1 classic a MTV2 Upraveno 8. září 2009 uživatelem Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník paina Odesláno 8. září 2009 Sdílet Odesláno 8. září 2009 V novych programech se objevila rezerva History HD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BimboCZ Odesláno 8. září 2009 Sdílet Odesláno 8. září 2009 Tak to vypadá že HISTORY CHANNEL bude jenom pro ty co mají SUPREME nebo přikoupený tématický balíček. Já se STANDARD mam asi smůlu. . Ale kvůli jednomu kanálu co mne zajímá si připlácet nebudu. Citovat Basic - - Compal CH7465, CA modul Plzeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Pafka_024 Odesláno 8. září 2009 Sdílet Odesláno 8. září 2009 Presne tak. Taky mam jenom Standard. Balicek Plus jsem mel jen do doby, nez ho zdrazili na 119,-. History Cahnnel by se mi libil, ale za ty prachy to nestoji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník onak Odesláno 8. září 2009 Sdílet Odesláno 8. září 2009 jj, je to jen k ballíčku Plus a v nabídce Supreme, jinak jsem zvědavej, jak to bude s History HD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Katoda Odesláno 8. září 2009 Sdílet Odesláno 8. září 2009 Tak musím říct, že History se mi líbí moc, koukám a jsem fakt spokojenej. Tím mi udělalo UPC radost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hlavsar Odesláno 8. září 2009 Sdílet Odesláno 8. září 2009 Presne tak. Taky mam jenom Standard. Balicek Plus jsem mel jen do doby, nez ho zdrazili na 119,-. History Cahnnel by se mi libil, ale za ty prachy to nestoji... Ja myslim, ze stoji. Aspon pro me je to asi to nejlepsi z doku kanalu ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.