Odesláno 28. srpna 2009 15 let Ahoj prosím o radu. Neměl jsem moc čas porocházet odpovědi na foru a hledat jestli tu tato podobná otazka není Chtel jsem se zeptat Jestlli kdyz mam v TV tuner na DVB-c jestli potřebuji domu STB a pokud ne tak jestli musim mit zásuvný modul na tu kartu. Děkuji za odpověď
Odesláno 28. srpna 2009 15 let ano, pokud má tv DVB-C tuner, tak STB neni treba...tv musi ale mit zasuvny modul pro kartu... a pokud bys chtěl koukat na HD kanály, tak musí tv umět i MPEG-4/H264 koukni sem na modely: http://www.upczone.cz/viewtopic.php?t=2239 Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 4. září 2009 15 let A jestě jsem se chtěl zeptat zda s tím máte někdo zkušenosti myslím s tím zásuvným modulem a používáním tuneru v TV.někdo říká, že je přeci lepší STB ale me se moc nelibi to prostredi a to přepínání těch kanálu je takové sekavé navíc musím mít navíc jeden ovladač
Odesláno 5. září 2009 15 let Staci si procist forum, ale obecne s tim neni problem. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 5. září 2009 15 let používám modul u obou TV a naprostá spokojenost. Pokud jde o obraz tak mezi obrazem z H 7000HD a modulem není v kvalitě rozdíl. Než jsem vrátil Handany tak jsem to testoval cca měsíc a nenašel jsem rozdílu. I když upozorňuji je to jen můj subjektivní názor.
Odesláno 5. září 2009 15 let No pujdu do toho ty volne programy naladim na TV normalne i kdyz nemam kartu a slape to v pohode zadne skubani jak u STB a navic kdyz mi pripojily STB k TV tak mi to nejak bzučí v reproduktorech nevim cim to je mozná to dělá SCART nevim. Takže STB dám pryč a koupim Modul do CI
Odesláno 6. září 2009 15 let To bzuceni je zemni potencialem, potreboval bys galvanicky filtr, viz. zde ve foru mnohokrat diskutovano. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 8. září 2009 15 let Když si koupím modul, budu i nadále moci používat Handan 6000 pro občasné nahrávání? Čili když budu mít vypnutý Handan, tak pojede modul v TV a když zapnu Handana, tak se na něj TV přepne a můžu nahrávat?
Odesláno 8. září 2009 15 let Ano, případně po nastavení nahrávání na Handanu lze sledovat jiný program.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.