Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Ahoj chtěl jsem se zeptat na stránkách UPC píšou, že pokud chce uživatel připojit vice jak jeden PC musí mít ten větší tarif a to 30M. Chci se zeptat jestli je to opravdu nutnost. Chci si objednat ten 10M a chtěl bych mít připojené 2 notase a PS3 pokud to pujde. Někde jsem tu už četl, že to tu někdo má. Tak nevím.

Odesláno

Stačí si koupit wi-fi router a můžete mít připojeno počítačů kolik chcete.

Odesláno

Jedná se o to že pokud má člověk tarif 10M tak modem povolí jen jeden PC (nebo router) a při připojení jiného je nutné ho restartovat. V případě tarifu 30M si modem pamatuje 3 zařízení takže není nutné pokaždé restartovat modem :)

Takže rada zní -> Pořídit 10M a k němu router za kterým můžete mít kolik PC chcete a měnit je jak se vám zlíbí.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Ten router člověk potřebuje vždycky, pokud má víc počítačů.

Ke všem tarifům totiž dostane jen modem.

Odesláno

Pokud má 30M, tak mu pro připojení 3 počítačů stačí hub/switch. Pokud má jen 2 počítače, tak může jeden připojit přes ethernet a druhej přes USB...

Odesláno
Pokud má 30M, tak mu pro připojení 3 počítačů stačí hub/switch. Pokud má jen 2 počítače, tak může jeden připojit přes ethernet a druhej přes USB...

V žádném případě neplatí co píšete :!:

Z MDM může být zapojen PC (router atd.) buď přes USB a nebo přes ethernet ale né obojím současně :!:

Ano pokud má někdo 30M tak stačí hub nebo switch ale i tak je lepší mít router. U 10M je nutné mít vždy router pokud chce kl. využívat více PC naráz.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

V žádném případě neplatí co píšete :!:

Z MDM může být zapojen PC (router atd.) buď přes USB a nebo přes ethernet ale né obojím současně :!:

Zajimave, ja mel takhle pripojeny PC a notebook.

Odesláno

Tak uz mam internet 10M a funguje vse ok jeste jdu vyzkouset PS3 :-)

• po měsících...
Odesláno

K tomuto tematu by som sa chel opytat, tiez mam 10M internet, a mam notas a PC, kabel som prepinal raz tu a raz tu a vsetko mi slo. Ked som preinstaloval winXP na PC prestalo mi to fungovat a ak sa chcem prepnut musim resetnut ruter. Neviete mi poradit ako to dostat do tej fazy ak oto bolo predtym? Kedze to predtym fungovalo.

Dakujem

Odesláno

Jedine tak, ze obe sitove karty budou mit stejnou MAC adresu, cili u jednoho z PC zmenit MAC na stejnou ktere ma druhe PC.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague