Odesláno 7. září 2009 15 let Zdravím. Mám menší problém. Od UPC mám digital, koupil jsem TENTO rozbočovač, do něj mám zapojený STB od UPC u jedný telky, potom přímo LCD TV (s CI modulem) a pak chci třetí TV která by žrala pouze analog. Problém je ale ten, že když tuhle poslední TV napojím do rozbočovače, úroveň signálu v ostatních TV klesne a začnou se objevovat artefakty, nejvíc u markízy a STV1 a 2. Jestli je třetí TV zaplá, nebo ne je jedno, stačí prostě TV jen připojit na rozbočovač a je zle.. nevíte kde by byl v tomhle případě problém? samostatnej kabel připojenej nic nedělá, pouze když se napojí ta poslední TV =( díky za rady
Odesláno 8. září 2009 15 let Tezko rict, nejspis ta televize ty ostatni nejak rusi, zkus pretu posledni TV do jineho vystupu na tom rozbocovaci,jeden z nich ma mensi utlum, dale zkontrolovat privodni kabel a a konektory a eventulane vymenit robocovac za typ, ktery bude mit vetsi oddelovaci utlum, ale jestli to pomuze ti neslibuju. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.