Přejít na obsah

Připojení 3. TV do rozbočovače

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kynio

Zdravím. Mám menší problém. Od UPC mám digital, koupil jsem TENTO rozbočovač, do něj mám zapojený STB od UPC u jedný telky, potom přímo LCD TV (s CI modulem) a pak chci třetí TV která by žrala pouze analog. Problém je ale ten, že když tuhle poslední TV napojím do rozbočovače, úroveň signálu v ostatních TV klesne a začnou se objevovat artefakty, nejvíc u markízy a STV1 a 2. Jestli je třetí TV zaplá, nebo ne je jedno, stačí prostě TV jen připojit na rozbočovač a je zle.. nevíte kde by byl v tomhle případě problém? samostatnej kabel připojenej nic nedělá, pouze když se napojí ta poslední TV =( díky za rady

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/2069-p%C5%99ipojen%C3%AD-3-tv-do-rozbo%C4%8Dova%C4%8De/
Sdílet na ostatní stránky

Tezko rict, nejspis ta televize ty ostatni nejak rusi,

zkus pretu posledni TV do jineho vystupu na tom rozbocovaci,jeden z nich ma mensi utlum,

dale zkontrolovat privodni kabel a a konektory

a eventulane vymenit robocovac za typ, ktery bude mit vetsi oddelovaci utlum, ale jestli to pomuze ti neslibuju.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...