Návštěvník allien Odesláno 19. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 Když neodpovídají na email-dotaz,tak co jim zavolat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Stanislav Macek Odesláno 19. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 Když neodpovídají na email-dotaz,tak co jim zavolat? Volal jsem, z techniků jsem mluvil s jiným technikem než s Kubíkem, který má na starosti testování. V podstatě jsem se dozvěděl jenom to co v té jejich starší informaci o testování Kaonu. O pronájmu pro UPC nevěděl nic, absolutní jistota, že nebude zablokován USB výstup také není, cena neznámá (dle zákaznické linky snad 10 tis. + cena 1 ks modulu s kartou (Kaon bude potřebovat pouze 1 dékodovací modul) a termín nejistý, snad do tří měsíců, ale kdo ví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 19. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 Kaon nebude potřebovat modul s kartou, ale pouze kartu. Má Conax CAS7 s pairingem.... Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 29. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 jestli to zablokujou, tak sou pěkný svině... pač pokud vim, tak v jincýh UPC zemích to je odblokované nebo ne? Ty a tvý věčně ukřivděný výkřiky do tmy. To že to je zablokovaný není jejich výmysl (I když některý kanály by mohli bejt odblokovaný). Tak podle dnešní informace technika UPC má být možná už kolem Vánoc nebo začátkem příštího roku pronajímán od UPC - HD PVR STB a údajně za 150 Kč. Má někdo podobnou informaci? Stejně si myslím, že vytahování souborů do PC bude zablokované. Do vánoc se to nestihne. Handan 8000 a Kaon K-3001 nebo minimálně jeden z nich by se měli brzy objevit (zatím mám informace že se testují oba ale už nevím zda se nasadí ten lepší nebo jak to dopadne). Přenášení souborů bude zablokované. A 150Kč za pronájem je blbost. Určitě to bude více. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Stanislav Macek Odesláno 30. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 Do vánoc se to nestihne. Handan 8000 a Kaon K-3001 nebo minimálně jeden z nich by se měli brzy objevit (zatím mám informace že se testují oba ale už nevím zda se nasadí ten lepší nebo jak to dopadne). Přenášení souborů bude zablokované. A 150Kč za pronájem je blbost. Určitě to bude více. A umíte si představit, že by jeden z těchto přístrojů, který by byl pronajímám u UPC bude mít zablokovaný výstup a současně stejný typ by byl prodáván u LICA jako odblokovaný. Já ne. Mám obavu, že stávající Technisat je poslední typ, u kterého bude fungovat volné přetahování souborů. Já ho asi koupím dřív než bude pozdě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 no posledni urcite nebude je spousta dvb-c stb topfield, vantage, abipbox, ten technisat a tyto nikdy nebudou mit zablokovane stahovani proc taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. prosince 2009 Sdílet Odesláno 1. prosince 2009 když už jsme u toho, existuje nějaký DVB-C STB s nahráváním, ať už na interní nebo externí hdd, který by fungoval s CA modulem od Licy a dá se volně koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 1. prosince 2009 Sdílet Odesláno 1. prosince 2009 Staci si procist forum, hojne se tu diskutuje napr o STB Technisat. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. prosince 2009 Sdílet Odesláno 1. prosince 2009 Staci si procist forum, hojne se tu diskutuje napr o STB Technisat. dobře, tak existuje nějaký JINÝ než Technisat DigiCorder HD K2 btw. Technisat ho už ani nemá v nabídce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PetrS Odesláno 1. prosince 2009 Sdílet Odesláno 1. prosince 2009 tak ja ho v nabíce vidím http://www.technisat.de/index12e2.html? ... ,de,67-247 a jak píše anonym výše jsou i jiné varianty kvalitní je údajně vantage http://www.vantage.cz/hdtv-satelitni-pr ... DVB-C.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.