Přejít na obsah

Předžalobní upomínka za nevrácený set top box

Doporučené příspěvky

Návštěvník yoky

nějak v tu dobu jsem také odevzdával 2 Handíky a řekly , že nejde aby pro to přijel technik a že to musím poslat na Licu. Vzhledem k tomu, že se vyskytla v tu dobu potřeba zásahu technika na závadu tak jsem mu to hned předal a nemusel jsem je posílat.

Technik zařízení zdarma vyzvedne pouze v den odpojení služeb. Pokud je to dříve nebo později je to bráno jako marný vjezd za 300Kč.

I když vezmu kolik stojí náklady na zaslání balíku tak bych řekl že zas takovej rozdíl v ceně to nebude :wink:

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Návštěvník spyenax

Takže mi právě volala slečna ze zákaznického centra, že pokud jim to do měsíce vrátím, tak nic platit nemusím :) Vida, najednou to jde i bez pokuty!

Takže pokud na vás budou něco podobného zkoušet, normálně tam zavolejte a vymyslete si, že jste byli třeba v zahraničí, ověřovat si to nikde nebudou...

Takže mi právě volala slečna ze zákaznického centra, že pokud jim to do měsíce vrátím, tak nic platit nemusím :) Vida, najednou to jde i bez pokuty!

Takže pokud na vás budou něco podobného zkoušet, normálně tam zavolejte a vymyslete si, že jste byli třeba v zahraničí, ověřovat si to nikde nebudou...

Ono vymýšlení nemá smysl. Buď to bylo předaný k vymáhání (pokutu budete muset uhradit) a nebo ne a postastaví se předání.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Brüx
Návštěvník yoky

Marek to vysvětlil. Pokud jsde o ukončení smlouvy s UPC pak technik odebere. Ale u mne to bylo tak, že jsem obdržel 2 moduly a zůstaly mi 2 Handíky a potřeboval jsem je vrátit a tak se to svezlo s úlánovanou opravou. Jinka skutečně výjezd 300,- ale i tak se to asi vyplatí a je jistota, že se přístroj dostane tam kam patří. Konec konců kdo má čas vyrábět balíky a trávit dlouhý čas na poště že.

Marek to vysvětlil. Pokud jsde o ukončení smlouvy s UPC pak technik odebere. Ale u mne to bylo tak, že jsem obdržel 2 moduly a zůstaly mi 2 Handíky a potřeboval jsem je vrátit a tak se to svezlo s úlánovanou opravou. Jinka skutečně výjezd 300,- ale i tak se to asi vyplatí a je jistota, že se přístroj dostane tam kam patří. Konec konců kdo má čas vyrábět balíky a trávit dlouhý čas na poště že.

Ve své podstatě pokud je smlouva aktivní tak není jediný důvod proč minimálně druhé zařízení neodebrat v nejbližším možném termínu. Ale zas zaslání 2 zařízení + pojištění poštou ... volil bych už raději vyzvednutí buď technikem v den odpojení zdarma a nebo i v jiný termín za poplatek 300Kč což by mělo vyjít levněji než zaslání. škoda že to nefunguje jako u navracená recieveru u DTH kdy člověk dojede na sběrné místo (několik v okrese) a neodevzdá.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Brüx
  • po měsících...

Dobrý den,

mám podobný problém s nevráceným modemem. Prosím, žašlete mi na můj mail pet.hen@seznam.cz svůj kontakt - ráda bych proti tomuto "hnusu" bojovala a pokud nás bude více, máme větší šance.

Děkuji,

Petra H.

Dobrý den,

mám podobný problém s nevráceným modemem. Prosím, žašlete mi na můj mail pet.hen@seznam.cz svůj kontakt - ráda bych proti tomuto "hnusu" bojovala a pokud nás bude více, máme větší šance.

Děkuji,

Petra H.

Pro ti čemu chcete bojovat? Proti půjčovnám aut, knihovnám a UPC že se domáhají navrácení vlastního majetku? :roll:

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Brüx

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...