Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Opravdu neexistuje jiný způsob jak načíst údaje EPG než otrocké procházení všech programů? Pokud ne, tak to asi soudruzi někde udělali chybu (akorát nevím, jestli jen u Handanů, nebo v koncepci digitálního vysílání). Nevíte někdo o nějaké fintě?

Odesláno

Mam obavu, ze ne, ale treba me nekdo opravi. Mam jak Handan tak Sony LCD a na obojim se EPG chova stejne :?

Odesláno

Jediné co pomůže je nevypínat STB, pak si pamatuje všechno :-)

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Asi tak, STB by nejprve melo nacist rychle EPG = u vsech kanalu (krome regionalniho muxu) by mely byt okamzite k dispozici informace o aktulalnim a nasledujicim poradu,

bohuzel casto se stane ze ani tohle poradne nefunfuge a tezko rict proc.

Pak po prepnuti na nejaky dalsi kanal v jinem muxu se nacte podrobne EPG pro vsechny kanaly v prislusnem muxu.

Testovalo se i to ze se okamzite nacte i podrobne EPG ke vsem kanalum namisto jen rychleho, ale bohuzel to na nekterych typech STB nefungovalo spravne.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
Opravdu neexistuje jiný způsob jak načíst údaje EPG než otrocké procházení všech programů? Pokud ne, tak to asi soudruzi někde udělali chybu (akorát nevím, jestli jen u Handanů, nebo v koncepci digitálního vysílání). Nevíte někdo o nějaké fintě?

ne to opravdu není, nikde...ani v USA... :lol:

a sorry, ale jak jinak bys to chtěl? EPG je nejlepší, když vidíš co zrovna běží... a nebo pokud tě to hodně obtěžuje, stahni si programy do pc na celý měsíc :roll:

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

tohle je snad normalni i u DVB-T

Odesláno

To nacitani EPG je u me bohuzel nejvic videt na modulu vlozenem do Plazmy Samsung. Tam se to chova naprosto prapodivne. Je fakt, ze vzdy s novym firmware se to o trochu zlepsi, ale oproti Handanu je to nekomfortni. Vcera pres den se to nacitalo jako vino, vecer tam bylo naprosto kulovy. Nekdy si to pamatuje porady vysilane i pred nekolika hodinami. No nakonec si pro tom clovek uvedomi, ze nektere kanaly proste nepotrebuje :-D

Odesláno

Technisat DigiCorder HD K2 bez problémů, dnešek + 6 dní dopředu + pár pořadů dozadu. Jediná výtka popisy jsou omezeny délkou, nepočítal jsem, ale tipuji 256 znaků, možná víc, je to několik stránek.

Technisat Cablestar HD2 bez problémů nevím kolik zpátky, ale dopředu i 14 dní, podle toho co se vysílá, je to různé stanice od stanice a popisy kompletní, jednou jsem viděl asi 3 stránky textu, přečetl jsem si děj filmu a pak jsem se na film ani nekoukal. Dříve jsem netušil, co všechno se občas v EPG vysílá, kromě děje i seznam herců, režie, scénář, kamera ... Slušnej referát.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Hradec Králové
Odesláno

Tak u Sony KDL 32W 4000 mi to ukazuje prakticky obsah jen právě aktuálního programu, maximálně /někdy/ na další program. Ale více napřed ani náhodou. A to od prvního momentu co jsem TV zapnul. Na Handanu 5000 je EPG daleko pružnější i v dopředném směru. Nevím zda to také nazávisí na jednotlivých modelech TV a jejich schopnostech, či jen na modulu Lica ?

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Technicolor, 2x CA modul
  • Teplice
Odesláno

Nesvádějte problémy s EPG na Licu, na vině je TV a její SW. U mne na Panasoniku je EPG týden dopředu s podrobnými údaji (po rozkliknutí).

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague