Odesláno 15. září 2009 15 let Nic na nikoho nesvádím, jen se ptám. Zas tolik problematice nerozumím. Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice
Odesláno 16. září 2009 15 let Tak u Sony KDL 32W 4000 mi to ukazuje prakticky obsah jen právě aktuálního programu, maximálně /někdy/ na další program. Ale více napřed ani náhodou. A to od prvního momentu co jsem TV zapnul. Na Handanu 5000 je EPG daleko pružnější i v dopředném směru. Nevím zda to také nazávisí na jednotlivých modelech TV a jejich schopnostech, či jen na modulu Lica ? Já mám 32V4500 a znám to. Je to v televizi, nikoliv v modulu.
Odesláno 16. září 2009 15 let CA modul jen dekoduje obraz a zvuk, nic vic. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 24. září 2009 15 let Tak u Sony KDL 32W 4000 mi to ukazuje prakticky obsah jen právě aktuálního programu, maximálně /někdy/ na další program. Ale více napřed ani náhodou. A to od prvního momentu co jsem TV zapnul. Na Handanu 5000 je EPG daleko pružnější i v dopředném směru. Nevím zda to také nazávisí na jednotlivých modelech TV a jejich schopnostech, či jen na modulu Lica ? Na 32W5500 je sice epg pomerne pomaly, hlavne nacitani informaci o programu, pokud jsou dlouhy (pak dokaze tv chvili nereagovat na nic), ale nacte program stejne, jako handan - na zhruba tyden dopredu v aktualnim muxu, zpet jit neumi. Nenacita ovsem mnohdy ani aktualni program na vsech programech (rekneme, ze k triceti ho ma, na ostatnich si ho dotahne az po naladeni neceho z danyho muxu - a handan to ma podobne, u nekterejch kanalu si epg sam nestahne). Mozna ten FW trosku vylepsili - aspon tak se to chovalo, nez jsem aktualizoval tv... od aktualizace jsem zatim moc nevypozoroval, nemam moc cas to sledovat (: Obcas se mi pak stava, ze nektery kanaly maj totalne zmrseny epg (dva dny ok, pak dlouho nic, pak pulhodinovej porad od 03:00 do 02:00 dalsiho dne, zase nic... - to i na handanu). Kdyz jsme u toho, EPG si tv nacte i bez modulu stejne jako s nim (:
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.