Přejít na obsah

panasonic a DVB-C


Návštěvník peatro

Doporučené příspěvky

Návštěvník Ministr

Díky za odpověd a radu. Jen ještě jeden dotaz,má cenu u té P42X10Y vůbec řešit ty HD programy,bude to nějak znát,televize je jen HD Ready ? Určitě jí někdo domá má,tak se podělte o zkušenost,pls.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Weiny

Jo jo, některé fotbaly doslova lezou z obrazovky a jak třeba moju vůbec nezajímaly, dokážem i hodinu čumět jen na ten obraz a vůbec nevíme kdo hraje, fandíme oběma mužstvům a hlavně tomu co dá gól :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Ankroth

Pročetl jsem si celé vlákno, protože se právě teď rozmýšlím o koupi nové televize. Panasonic je jasný favorit, ale potřebuji od vás všech radu. Jsem rozhodnut pro Panasonic Viera TX-P42?10E. Ten otazník je tam správně, protože bych vás chtěl požádat o informace, v čem jsou rozdíly S, G a U verze.

 

Prozatím mám vyhlédnutou G verzi za cca 23 000 Kč, jenže Skový model nabízí prakticky to samé a je o 7000 levnější. Mohli by jste mi prosím poradit a říct mi, v čem se liší? Za ušetřené peníze bych si totiž k telce mohl koupit domácí kino či Blu-Ray přehrávač.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Weiny

Nevím, myslím žes to moc důkladně nečetl, protože tohle vlákno jsem naprosto stejným dotazem už nafoukl já,hned na předešlé straně. Je věnované především problému s EPG a ne rozdílům mezi řadami, navíc již podrobně popsanými zde i jinde. G má především hlavní rozdíl v NeoPDP panelu, který je prostě dál jak obrazově tak úsporou, takže záleží co preferuješ, prachy na blu-ray (který asi nikdy ani nepořídím, díky existenci mkv), nebo prachy za pořádný zobrazovač. Pokud jsi tím ještě neprošel, doporučuji přelouskat i tyhle stránky http://www.tvfreak.cz/forum/forumdisplay.php?f=41, polovina je sice shit, díky dokazování si ega zúčastněných,ale tam jsem se především dobral touhy po PDP a zrovna v tomto vlákně jsem se dobral skutku, že 7 litrů navíc za V nezhodnotím a 7 litrů navíc za G (oproti S) se mi vyplatí, a nelituji. Bavím se o 50", ale to je fuk. A za 7 litrů si stejně DK nekoupíš, takže vraž ty prachy do obrazu a až došetříš, dej aspoň dvacku a víc do zvuku. Já musel dát stovku a ještě na high-eng z druhé ruky a ještě do sterea, jinak bych to neskloubil, bohužel obraz je jen třetina požitku z filmu či koncertu, to spousta lidí s hrůzou zjistí až tu plazmu koupí, nemluvě o nutnosti HD zdroje. Je to vždy obří zásah do rozpočtu a jak se něco podcení, může být výsledný dojem přinejmenším sporný :? Znám dost případů...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je třeba se podívat co který model obsahuje na str. Panasonic. Např. tuner pro satelit, budu potřebovat - nebudu potřebovat a pod. Dále jsou tam internetové funkce - archiv TV Nova. Ten nepoběží pokud si nastavím tuner DVB-C pro Finsko. Chce to v klidu zvážit a případně se zeptat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
Návštěvník Weiny

Oživuji trošku toto téma, protože jsem si konečně po dlouhé době ověřil, že plazma Panasonic TX-P50G10E si nedokáže zapamatovat 3 naladěné stanice! Mají s tím její majitelé taky problém? Jedná se o Óčko, Prima cool a Nova Cinema. Telku mám víc jak rok, ale tyto tři stanice jsem si vlastně nikdy nepustil, protože mi pořád mizí! Dám aktualizovat seznam kanálů, pak si je přidám mezi oblíbené a jsou tam. Když vypnu TV ze zásuvky na pár sekund, nezmizí. Ale když ji zapnu na druhý den či po delší době, jsou pryč, nejen z oblíbených ale vůbec nejsou naladěné. Používám Conax modul. Je to pro mě záhada, taková přiblblá perlička, ale pije mi to krev... A stejně mi tu asi nikdo nepomůže, ale nechápu to. Možná ještě zkusím tovární přednastavení + čisté ladění, ale i tak je to šutr :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Weiny

Díky pane, funguje to! Myslím že se to už někde na fóru (mih)lo, ale to jsem si vzpoměl až jste návod popsal :-)

Co mě hrozně mrzí je, že ani další generace (20-ková řada) Panasoniců nemají češtinu v DVB-C pořešenou (doporučil a instaloval jsem sousedům), takže už jsem definitivně vzdal naději, že si budu někdy EPG číst s normálními znaky. Je to ostuda. Koukal jsem na leták OKAY a je tam několik LED TV od Samsungu a hrdě se hlásí k DVB-T i C, což dle mě znamená znaky v pořádku a oficiální podporu naší malé krásné země. Proč to namyšlený Panasonic ignoruje a místo update FW ve starých TV a přímé podpoře v nových jede už roky ve staré politice - Česko nebrat? :cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...