Odesláno 15. ledna 2011 14 let Seznam kanalu v digitalu je zde: http://www.upczone.cz/download/seznam_muxu.htm Co se tyka problemu s udrzeni kanalu po vypnuti, tak chyba bude asi v nastaveni tv, musis zakazat automatickou aktualizaci, MENU / NASTAVENI SYSTEMU / AKTUALIZACE SYSTEMU / HLEDAT V POHOTOVOSTNIM STAVU dat sipkou do strany pozici vypnout !! Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 19. ledna 2011 14 let Pořád tajně doufám, že se ten nafoukaný Panasonic rozhoupe a nakonec vydá pořádný FW i pro desítkové řady z 2009. A pokud ne, že to UPC přeladí jak na Slovensku, jak píše Balki
Odesláno 19. ledna 2011 14 let Email od Panasonic : firmware si můžete stáhnout zde: http://leteckaposta.cz/706121912 Soubor nakopírujte na SD kartu a tu vložte do zapnuté TV. Instalace se automaticky spustí. Poté resetujte TV do expedičního nastavení a při volbě lokality nastavte Česko. Diakrutuka u EPG je takto v pořádku. Zákaznická podpora Panasonic Thank you very much. Best Regards, customer support
Odesláno 19. ledna 2011 14 let Váš odkaz se vztahuje na předchozí příspěvek, nebo se jedná o aktualizaci pro všechny TV? Včetně NEO PDP TX-P42G20E nově zakoupené v 12/2010? Děkuji
Odesláno 22. ledna 2011 14 let Zdravim, koupil jsem CA modul + kartu od UPC. Tuner DVB-C naladil stanice a to na ceskou krajinu, jelikoz jsem TV kupoval minulý týden a je v ní soft. ver.2.505. Po vlozeni modulu a následne karty se vsak ani po 20 minutach nic nedeje. U všech kanalu mi to vzdy pise, ze kanal je sifrovan. Kdyz jsem sel v menu do nastaveni IC, tak TV mi napsala Modul nebyl vložen ! Muzete mi nekdo poradit, kde je problem ? A jeste mam dotaz: Jelikož jsem již cca 10x vytahnul a zase vsunul modul do CI slotu, tak jsem zjistil, ze cca 4 tyčinky jsem ve slotu zlomil a dve ohnul. Je to zasadni problem ??? Děkuji kazdemu za ochotu.
Odesláno 23. ledna 2011 14 let Ta otazka je minena vazne....? Ano, problem to je - jedine, ze zrovna tyhle "tycinky" by se nevyuzivaly - - - CA modul OVA
Odesláno 23. ledna 2011 14 let Nejsem odborník, jenom sděluji vlastní zkušenost. Moje karta se rozjela po cca 6-ti hodinách, podpora UPC sdělila - udělal jsem tam po telefonu pěkný bordel - že může být až 24 hod. Z toho usuzuji - pokud po této době nepojede, vidím jako důvod malér s těmi kontakty. BTW: toto chápu, protože nikdo z UPC, ani z té firmy "Táta Máma a Pes" co posílají slot a kartu v ceně 1300 za 1700 mi neřekl, že ta karta nepojede od založení do slotu a také jsem ji měl cca 15x ven a tam. K tomu ještě konstrukce modulu umožňuje zasunout do slotu "tak i naopak" a dokonce ani při správné poloze není zřejmé, kde je doraz... Toto vidím jako chybu.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.