Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

1.318 jsem stáhl hned po rozbalení, všechno nasvědčuje faktu, že mám v háji modul, nebo tu kartu

Odesláno

Blbost. Presne tuhle TV mam doma, a NENI treba uz nastavovat zadne finsko, ci cokoliv podobneho. Panasonicy uz funguji normalne s nastaveni CZ. I DVB-C.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno
1.318 jsem stáhl hned po rozbalení, všechno nasvědčuje faktu, že mám v háji modul, nebo tu kartu

Modul s kartou vyzkoušíš u někoho s STB CV-5000.

Odesláno

Ten mám, pod kartou je tam na to prostor, vyzkouším.

Takže vyzkoušeno a nic, neplacené jedou normálně, placené ne, zkoušel jsem obě karty a to jak tu která je spárovaná s STB tak i tu k modulu. Mě z toho vychází vadný modul, díky všem za tipy, je to pro mě španělská ves.

Odesláno

Karta jeste nemusi byt sparovana s modulem, poznas to i podle toho ze jedou slovaci, ti jsou kodovani, ale nepotrebuji parovani,

poku to tak je, tak nech modul v zapnutem STB a pockej az dorazi parovaci signal a nabehne to.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Vyzkoušel jsem STV1 a nic, jakmile jsem vyndal kartu z STB, dal tam modul i s novou kartou, zásek, nic

• po 2 týdnech...
Odesláno

Rád bych vás požádal o radu,

Známý si pořídil Panasonic TX-P50VT30 a teď objednal u UPC balíček KOMFORT. Moc se v tom nevyzná, po přečtení zdejšího fóra kde zmiňujete problémy

s HD settopboxy by si raději pořídil modul a využil kabelový tuner v TV. Nejsme si ale jisti jestli to bude normálně fungovat pokud vybereme lokalizaci ČR.

Může někdo potvrdit, že TX-P50VT30 funguje s modulem a UPC pokud v TV nastavím zemi ČR?

Díky předem.

Odesláno

S jistotou to nevim, ale pravdepodobne to s ČR fungovat bude, protoze se jedna o letosni model a tam uz to ma Panasonic osetrene,

navic si to muze vyzkouset i bez modulu, ten jen dekoduje a nezakodovanych kanalu UPC nekolik take vysila

a i kdyby to s CR nefungovalo, tak muze prepnout na jinou zemi, pod kterou DVB-C bezi.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Rád bych vás požádal o radu.

Mám problém, často se mi stává, že při přepnutí mezi DVB-T a DVB-C mi část zaplacených kanálů na DVB-C přestane fungovat: píše mi to pouze kanál je šifrován a já vůbec nevím co s tím?

Předem děkuji za odpověď.

Odesláno

A jaký máš důvod používat DVB-T?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague