Odesláno 2. prosince 2011 13 let 1.318 jsem stáhl hned po rozbalení, všechno nasvědčuje faktu, že mám v háji modul, nebo tu kartu
Odesláno 2. prosince 2011 13 let Blbost. Presne tuhle TV mam doma, a NENI treba uz nastavovat zadne finsko, ci cokoliv podobneho. Panasonicy uz funguji normalne s nastaveni CZ. I DVB-C. - - - CA modul OVA
Odesláno 2. prosince 2011 13 let 1.318 jsem stáhl hned po rozbalení, všechno nasvědčuje faktu, že mám v háji modul, nebo tu kartu Modul s kartou vyzkoušíš u někoho s STB CV-5000.
Odesláno 2. prosince 2011 13 let Ten mám, pod kartou je tam na to prostor, vyzkouším. Takže vyzkoušeno a nic, neplacené jedou normálně, placené ne, zkoušel jsem obě karty a to jak tu která je spárovaná s STB tak i tu k modulu. Mě z toho vychází vadný modul, díky všem za tipy, je to pro mě španělská ves.
Odesláno 2. prosince 2011 13 let Karta jeste nemusi byt sparovana s modulem, poznas to i podle toho ze jedou slovaci, ti jsou kodovani, ale nepotrebuji parovani, poku to tak je, tak nech modul v zapnutem STB a pockej az dorazi parovaci signal a nabehne to. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. prosince 2011 13 let Vyzkoušel jsem STV1 a nic, jakmile jsem vyndal kartu z STB, dal tam modul i s novou kartou, zásek, nic
Odesláno 16. prosince 2011 13 let Rád bych vás požádal o radu, Známý si pořídil Panasonic TX-P50VT30 a teď objednal u UPC balíček KOMFORT. Moc se v tom nevyzná, po přečtení zdejšího fóra kde zmiňujete problémy s HD settopboxy by si raději pořídil modul a využil kabelový tuner v TV. Nejsme si ale jisti jestli to bude normálně fungovat pokud vybereme lokalizaci ČR. Může někdo potvrdit, že TX-P50VT30 funguje s modulem a UPC pokud v TV nastavím zemi ČR? Díky předem.
Odesláno 17. prosince 2011 13 let S jistotou to nevim, ale pravdepodobne to s ČR fungovat bude, protoze se jedna o letosni model a tam uz to ma Panasonic osetrene, navic si to muze vyzkouset i bez modulu, ten jen dekoduje a nezakodovanych kanalu UPC nekolik take vysila a i kdyby to s CR nefungovalo, tak muze prepnout na jinou zemi, pod kterou DVB-C bezi. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 19. prosince 2011 13 let Rád bych vás požádal o radu. Mám problém, často se mi stává, že při přepnutí mezi DVB-T a DVB-C mi část zaplacených kanálů na DVB-C přestane fungovat: píše mi to pouze kanál je šifrován a já vůbec nevím co s tím? Předem děkuji za odpověď.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.