Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Omlouvám se, jelikož nejsem registrován, tak nemohu editovat příspěvky. model měl být P42G30E, ten výše uvedený - P42ST30E dle mých informací nahrávat neumí...

Odesláno

Umi, odkouseno.

Ale upozorneni - ten disk neprehrajes nikde jinde (ani ve stejnem typu TV)..!

TV si ho sama formatuje, tak zapomen na nejake prenaseni mezi TV a PC treba.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

Díky za potvrzení, nejspíš tedy půjdu do P42G30E, ještě si ji prohlédnu na prodejně, ale podle reakcí na různých internetových fórech má opravdu perfektní obraz...

Odesláno
Když jsem komunikoval s technikem a přímo dělal co radil, nezmiňoval se, že je to problém, naopak mě takto navigoval. No bohužel modul je už na poště, takže to nevyzkouším. Ale stejně, pokud by to byl problém zasunout za chodu, potom by nefungoval za chodu ani STB, respektive bych nerozběhl placené programy kartou se kterou manipuluji a vše jede jak má.

CA modul sa jednoznacne vklada do sachty pri vypnutej tv.To je cely tvoj problem.

Odesláno

Sypu si na hlavu popel. Záhada ale zůstává, že to cca 10 sekund jelo, potom zásek. Asi hodinu před komentářem o mém kousku jsem to poslal k reklamaci, takže nyní musím počkat, až se vrátí zpět.

• po 2 týdnech...
Odesláno

No sekce Návody jsem pridal návod od výrobce Panasonic jak naladit digitalní kabelové vysílaní DVB-C na jejich televizorech.

kb.php?a=9

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • po měsíci...
Odesláno

Jenom pro informaci 42GT30E plně funguje DVB-C karta od UPC. po automatickém ladění našlo vše, komu se nezobrazili všechny programy, třeba PRIMA COOL není je potřeba v menu automatického ladění přepnout na na to podrobnější hledání, jede to místo 3min 10, ale je to pak pohoda :)

Odesláno

Pokud mas modul koupeny primo od UPC (ne od Licy na dvb-c-shop.cz) tak se mrkni do menu televizoru a hod se informace o tom modulu - verze FW a HW.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

No mne ani moznost DVB-C neponukne ale iba DVB-T

Odesláno

Tak stacilo dat tovarenske nastavenia a potom dat swedsko a uz hlada :D

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague