Odesláno 15. března 2013 12 let http://www.touslesdrivers.com/index.php ... code=32228 ?? - - - CA modul OVA
Odesláno 15. března 2013 12 let diky moc, zkousel jsem i panasonic podporu a ani tam mi nebyli schopni pomoct...
Odesláno 15. dubna 2013 12 let Hello Kolko kanalov sa da nahravat na hdd pripojenom k panasonicu viera tx-p55st50e naraz?
Odesláno 15. dubna 2013 12 let Libovolný počet až do celkové kapacity HDD. Bohužel, jenom postupně, jeden za druhým Většina t v má pouze jeden tuner a není to počítač, takže nahrával lze vždy pouze jeden program...
Odesláno 2. května 2013 11 let Nainštaloval som firmware 1019 na TX - P42C2E, ale mám dojem, že kvalita obrazu na DBV-T sa zhoršila. Na pôvodnom softvére to bolo kvalitnejšie. Ak máte určite skúsenosti podelte sa s nimi. Diky.
Odesláno 2. května 2013 11 let Zrejme sú prednastavené továrenské parametre obrazu. Pre každý tuner a každý externý vstup je možné nastaviť parametre obrazu individuálne.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.