Návštěvník Pecisss Odesláno 17. září 2009 Sdílet Odesláno 17. září 2009 Mam takovej problem stahuji na P2P siti prvnich 7 dni mi šlapalo vse ok. Co se tyka odeslani dat 5Mb/s.Po nekolika dni mi vse kleslo o pulku 2,5Mb/s.Meril jsem si rychlost a vypada to bez problemu i na technicke podpore nezjistili nic vazneho. Neni mozne ze kdyz se stahne nekolik GB dat, upc snizi stahovani u P2P site?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník AjSi Odesláno 17. září 2009 Sdílet Odesláno 17. září 2009 ne, to opravdu mozne neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník piposek Odesláno 20. září 2009 Sdílet Odesláno 20. září 2009 To opravdu možné je !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 21. září 2009 Sdílet Odesláno 21. září 2009 možné by to teoreticky bylo, ale pravděpodobné ne... Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník piposek Odesláno 21. září 2009 Sdílet Odesláno 21. září 2009 Pravděpodobné a tak reálné, že se to děje... UPC prostě tam kde má ještě pomalou síť omezuje... Když někomu jede P2P nebo nějaký virus (chová se to defacto stejně) dva dny v kuse, tak mu prostě zpomalí na polovinu, pak na čtvrtinu... Samozřejmě, tam kde už má infrastrukturu moderní je to bez postihů - týká se zejména lokalit, kde ve špičce běží 20M přípojky klidně i jenom 3 mega... Ještě mám vysledováno, že se jedná hlavně o UPLOAD... Pokud cucáte, není problém, ale s uploadem vytíženým naplno více jak dva dny vás krouhnou - btw já si mylím oprávněně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník piposek Odesláno 21. září 2009 Sdílet Odesláno 21. září 2009 Ještě upřesním, že není p2p jako p2p... Třeba torrenty jsou takový humus, že rozesílají statisíce neužitečných paketů na všechny strany internetu, takže ten upload jede fakt do posledního volného místečka. Takže argumentovat "stáhnul jsem JEN ... ..." je irelevantní, jelikože na torrentech je klasika, když člověk, který stáhne dejme tomu 2 GB klidně odešle 10 GB (z nichž užitečných může být klidně taky jen 2 GB). Koukal bych tedy spíš na upload.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.