Návštěvník jirick Odesláno 20. září 2009 Sdílet Odesláno 20. září 2009 Tak právě koukám v neděli večer na ČT 1 a hle: opět vysílají v DD 5.1 Bohužel je zvuk zpožděn asi o 1-2 vteřiny. Už jsem to pozoroval minulý týden. Mám Hahan PVR 6000. Kamarád s Hahanem 7000 to má tak. Neví někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. září 2009 Sdílet Odesláno 22. září 2009 Mě se to také stalo. Volal jsem na UPC a tam mi řekli, že si mám na Handanu vypnout dolby. To je super, tak místo, aby poradili, tak budu asi koukat na film ve stereu. Tomu říkám technologický pokrik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. září 2009 Sdílet Odesláno 22. září 2009 takovi technici jsou proste lidi na pravem miste..paneboze za co nas predplatitele trestas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 22. září 2009 Sdílet Odesláno 22. září 2009 Dolby Digital by mělo být vypnuto jelikož poté zvuk na ČT1 nebo HBO nejede. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. října 2009 Sdílet Odesláno 9. října 2009 Ale proč má být vypnuto? Kde je problém? Od toho přeci máme kvalitní set-top-box. Je to nekompatibilní? Nejsem expert, proto jestli tomu někdo rozumí, tak prosím o odpověď. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 9. října 2009 Sdílet Odesláno 9. října 2009 Vypinat AC3 ma smysl pouze pokud ho nevyuzijete, nebo mate problem se zasekavanim STB. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 9. října 2009 Sdílet Odesláno 9. října 2009 A máte tedy zvuk zapojený přes S/PDIF? Pokud ano můžete ponechat zapnuté DD ale jak je zmíněno výše bývají s tím problémy. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. října 2009 Sdílet Odesláno 12. října 2009 Vím o tom. Psal jsem do ČT a odpověděli mi, že o problému vědí a řeší to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. března 2010 Sdílet Odesláno 13. března 2010 ahoj, nevite nahodou co mam delat, kdyz mi na ct1 nejde zvuk i presto, ze sem DD v menu vypnul a kdyz zmacknu na ovladaci zmenu zvuku na ct1, tak se mi settopbox zasekne a musim vypojit ze zasuvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 13. března 2010 Sdílet Odesláno 13. března 2010 Udělat "Tovární nastavení" a znovu naladit Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.