Návštěvník Odesláno 14. března 2010 Sdílet Odesláno 14. března 2010 Nekde sem cetl, ze to stejne nekomu nepomohlo a nechci zbytecne prijit o nastaveni mych fav a jeste ted mam jeden problem, u ruznych stanic asi u jakychkoliv, se mi samoztlumuje zvuk a zachvili se treba zase zesili a takhle porad....stava se to ted nekomu taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 14. března 2010 Sdílet Odesláno 14. března 2010 Jak psal Standa, budto tovarni nastaveni, nebo smazat vsechny kanaly a znovu je naladit, oboje pomuze. S tim stlumovanim zvuku ti nepordim, mam vsechny typy STB dodavane od UPC a nedela to ani na jednom. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. března 2010 Sdílet Odesláno 16. března 2010 Tak sem predchvili dal tovarni nastaveni, dal sem znova vyhledat programy a ct1 zvuk funguje, ale co je ted asi horsi vec, tak to, ze tam nemam prima cool, barandov, national geographic, coz nechapu proc. Nevi nekdo co s tim? Zkusim znova vyhledat no, ale nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 16. března 2010 Sdílet Odesláno 16. března 2010 Blbej signal ? Zkus to znovu naladit. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. března 2010 Sdílet Odesláno 16. března 2010 tak vyreseno, je to takovy zvlastni, ale jde mi to, kdyz sem dal tovarni nastaveni, tak predtim sem to omylem preskocil a nenaladil, takze sem sel hned do menu a ladil a tim chybely kanaly, kdyz sem to znova dal do tovarniho nastaveni, tak hned potom mi nabehlo spustit ladeni a uz mi to naladilo vse. Jinak diky za rady, ted uz bezi vse ok, zatim se ztlumovani zvuku neobjevilo, tak to snad tak zustane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BimboCZ Odesláno 17. března 2010 Sdílet Odesláno 17. března 2010 Dnes po několika automatických aktualizacích taktéž problém se zvukem na CT1 .Pomohlo až tovární nastavení . Citovat Basic - - Compal CH7465, CA modul Plzeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 17. března 2010 Sdílet Odesláno 17. března 2010 Já jen smazal uložené programy a dal znovu manuálně ladit CV 5000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.