Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

čas od času, když se proklikávám tématy tohoto fóra jsem přesměrováván na jiné stránky, vesměs se snažící mi do počítače instalovat trojany. Chtělo by to prověřit.

Odesláno

No obcas se tu vyskytne nejaky spam, s tim nic moc bohuzel nejde delat, jak ho zahlidnu, hned ho rucne smazu.

Ale ze by me tento spam automaticky presmerovaval na jinou stranku se me jeste nestalo,

kdyz na takovy narazis posli me prosim soukromou zpravu o ktery smap konkretne se jedna.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Po roku...
Odesláno

Tak se mi zdá že zde narůstá,, robotický spam,, . Dneska dopoledne sem v patnácti nových příspěvcích zaznamenal spoustu spamu .Určitě je otrava to neustále mazat ručně,proto se ptám jestli by nebylo načase přejít na novější verzi phpBB nebo jak sem četl v nějakém vlákně vyřešit to přechodem na úplně jiný druh fora . Chci se zeptat na jaké platformě bude nové fórum? Díky

• Basic
  • -
  • Základní, Family
  • Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465
  • Plzeň
Odesláno
Tak se mi zdá že zde narůstá,, robotický spam,, . Dneska dopoledne sem v patnácti nových příspěvcích zaznamenal spoustu spamu .Určitě je otrava to neustále mazat ručně,proto se ptám jestli by nebylo načase přejít na novější verzi phpBB nebo jak sem četl v nějakém vlákně vyřešit to přechodem na úplně jiný druh fora . Chci se zeptat na jaké platformě bude nové fórum? Díky

Nová chystaná verze bude PHPBB3

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Díky . Předpokládám že to bude poslední stabilní verze: phpBB 3.0.8 .

• Basic
  • -
  • Základní, Family
  • Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465
  • Plzeň
Odesláno

Ten spam uz me taky stve, zatim ho mazu a zakazuju IP adresy ze kterych to chodi,

nova verze fora pojede na PHPBB 3.0.8, ta je nastesti zatim proti spamu odolna.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague