Odesláno 10. listopadu 2009 15 let ^ Dík, na to jsem zapomněl Downstream Value Frequency 394000000 Hz Locked Signal to Noise Ratio 27 dB Power Level -19 dBmV Kabel je v pořádku, není překroucený, zlomený ani nic takového.. Hlavně se to zpomalilo samo od sebe...
Odesláno 11. listopadu 2009 15 let Ehmm, tak s takovymto signalem Ti to bezet ani nemuze = -19dBm je hoooooodne malo
Odesláno 11. listopadu 2009 15 let A jak ti běhá TV, podle úrovně na modemu by moc kvalitní obrázek neměl být. Pokud je obraz TV dobrý, hledal bych chybu v kabeláži Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 11. listopadu 2009 15 let TV běhá beze změny.. Kabel mám pořád stejný, stejně smotaný už 5-6 let.. Moc se mi do výměny nechce, protože jsme malovali byt a kabel vede skrz zeď - vysekat, zaštukovat a zamalovat, ach jo.. Jen mě zaráží, proč se to stalo samo od sebe? Nikdo s kabelem nic nedělal.. BTW dnes mám -18 dbmV
Odesláno 11. listopadu 2009 15 let A ještě mě napadlo - ono je možné, že je kabel špatný jen pro jeden směr - download? Vše ostatní - upload i odezva jsou v pořádku, naprostém...
Odesláno 11. listopadu 2009 15 let Problém nastal 4.11. poobědě, tak dumejte co se v bytě dělo .... Jinak volat KC o technika ...
Odesláno 11. listopadu 2009 15 let mas stejnej problem jako vetsina jinych lidi.... down je bida up bezi dobre... , zavolej si na UPC technik ti rekne zdali mas problem od rozvodu k modemu nebo to bude nekde jinde.
Odesláno 11. listopadu 2009 15 let Problém nastal 4.11. poobědě, tak dumejte co se v bytě dělo ....Jinak volat KC o technika ... Právě že nic.. Sedím u PC, brouzdám po netu a najednou sem byl s rychlostí o 10 let zpátky..
Odesláno 11. listopadu 2009 15 let ^ Dík, na to jsem zapomněl Downstream Value Frequency 394000000 Hz Locked Signal to Noise Ratio 27 dB Power Level -19 dBmV Kabel je v pořádku, není překroucený, zlomený ani nic takového.. Hlavně se to zpomalilo samo od sebe... Se divim ze to vubec bezi, s takovym signalem uz ses daleko za hranici pouzitelnosti, zkus reset modemu, jestli se treba nepreladi na jiny kmitocet se silnejsi signalem. Mimochodem, kolik to ukazuje na upstreamu ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 11. listopadu 2009 15 let Další poznatky.. 1) při zapojení signálu z krabice na zdi hned do kabelu do modemu mám 10M -> není to kabelem co vede k modemu od tv (jupí!) 2) při zapojení splitteru signálu (starý, kovový) je ztráta cca 6M 3) při zapojení splitteru do TV je internet v tak pomalý, jak tady celou dobu řeším... Nápady? 1) koupit nový splitter (a možná se tím vyřeší i úbytek signálu po zapojení TV) 2) může zlobit anténa v TV.. Se splitterem se nic nedělalo, ani se nevypojoval, neotáčelo s ním při zapojených kabelech, nic..
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.