Přejít na obsah

Prodloužení 50% slevy na internet - zkušenosti ?


Návštěvník Ex

Doporučené příspěvky

Návštěvník ludek

No taky napisu svoji zkusenost , ze meni nebo ma UPC nejakou "taktiku" si nemyslim , spis to vypada na klasicky chaos , tak jak jsou zvykli ve veskere komunikaci se zakaznikem.

27.1. poslal jsem vypoved postou

6.2. telefonat z UPC , dohodnuti slevy ustne

14.2. dopis od UPC s informaci ze obdrzeli moji zadost o zruseni sluzeb a ze ji akceptuji.

 

A dal - zatim cekam jestli prijde nejaky dokument o potvrzeni nove dohodnute ceny. Ale asi se nedockam , resp. doufam ze v dalsi fakture ktera prijde uz bude uvedena spravna cena :-)

EDiT : tak dneska prisla el.faktura a cena uvedena jak jsme se dohodli...takze konec dobry , vsechno dobre :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

tak moje zkušenost: Po zvednutí internetu 10M z 321kč na 500kč. volám o slevu, ona že mi nárok na slevu skončil a že to mají za 300 jen pro nové zak. Takže já na to že končím, a pošlu výpověd, ona že dá požadavek ještě k přezkoumání na výpovědní oddělení a že se mi ozvou...

Říkám si no tak to se neozvou že 8) takže jsem napsal výpověd s tím že to dnes pošlu. Ale ráno opravdu telefonát, že proč to ruším, co se mi nelíbí a jestli mám možnost jiného poskytovatele. Tak já na to že chci pořád to samé 10M ale ne za 500, že je to nefér vůči stávaj. zak. a že mám v okolí možnost Pody a že už mám připr. výpověd. Tak nakonec začal, že by byli rádi kdybych zůstal, jak si váží toho, že jsem u nich 4 roky atd....tak jsme se nakonec zase domluvili na 321,- :alien:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník zelva72

Končí mi internet za 299,- před uplynutím roku jsem tam zavolal, přepojení na výpovědní oddělení nabídka 321,-. Níž nejdou.

Martin

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník david3434

Já už mám druhý rok po sobě Internet 10MB za 247kč,takže podle mého názoru níž jdou.Ve faktuře mám normální cenu 494kč a s ty 50% slevu,jo u všech služeb,které využívám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
Návštěvník allien

Tak jen malé info, snad to někomu pomůže. V květnu mi končí sleva na UPC Standard 35%, tak jsem včera volal, jak je to se zrušením služeb, s informací ohledně končící slevy, podání výpovědi kvůli nabídce jiné ceny od jiného poskytovatele. Bylo mi samozřejmě sděleno, že po telefonu výpověď podat nelze, pouze písemně. Dnes mi z UPC volali, jak je to s tou výpovědí, nakonec mi nabídli nejen 50% slevu na Standard, ale i nižší pronájem DVR Handan, který využívám. Takže výsledná cena ještě o cca 120kč nižší, než platím doposud, což už je lepší :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
Návštěvník vsn

tak taky se přídám s se zkušenosti:

 

psal jsem jim včera mail, že před rokem mi jejich partner zřídil internet za 302 kč (nyní + 50 kč modem) ale že v posledním vyúčtování vidím že mi akce bude tento měsíc končit, že parner sliboval že to je sice na rok ale že to nechávají tu cenu i nadále.

 

přišla tato odpověď: (dokonce od 2. lidí ta samá :D )

 

dovolte, abychom reagovali na Váš e-mail ze dne 6. 6. 2012.

 

Chtěli bychom Vás informovat, že daná zvýhodněná cena na službu Internetu Vám bude, jako našemu váženému klientovi, ukončena až k 30. 3. 2013.

 

Děkujeme Vám za pochopení.

 

 

S pozdravem a přáním příjemného dne

 

takže dobrý snad

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Otec včera zkoušel volat na jejich linku, protože mu končila sleva na internet. Tam mu bylo operátorem sděleno, že již nesmí žádné slevy nabízet (?!), ačkoli poslední tři roky to vždy stačilo. Má někdo zkušenosti z poslední doby a získání další slevy? Pohrozit výpovědí moc nejde od té doby, co se musí zasílat písemně.

 

Jinak stávající kombinace služeb je Internet Fiber Power 25 (nyní 32), Televize Standard + balíček Extra + 2x STB vše za cca 700kč.

Tak jsem mu doporučil přechod na balíček Kombi Komfort, který ale přijde dráž (zvláště v případě druhého STB). Sice je zde rychlejší internet (zbytečné), ale zase bude míň programů (předpokládám, že balíček Extra již nedají).

 

Nějaké návrhy, jak případně postupovat lépe?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...