Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno
Jsi trochu mimo.

Úplně mimo. Totálně nepochopil, co jsi psal.

Odesláno

Mimo je pouze ten kdo nechápe, že jednou je tady nějaká nabídka služeb ze strany UPC a buď toho člověk využije a přistoupí na pravidla hry, anebo může jít o dům dál, ale nic mezi tím není a tudíž i veškeré diskuze na toto téma jsou pouze mlácením prázdné slámy.

Odesláno

Elnc - ty pracuješ pro UPC ?

S kabelovou televizí v USA mám zkušenosti, takže o tom se nebudu vůbec bavit. A jak píše "Jaku" ten stařičký modem je určitě už dávno zaplacený, třebaže to bylo v poplatkách za služby. Ale mně je to už vlastně jedno a "jdu o dům dál".

Odesláno

Pro UPC nepracuji a ani jsem nikdy nepracoval.

Zkušenost má zjevně každý jinou, ale to skutečně nemá smysl rozebírat, tady jsme v ČR.

A pokud jde o modem, tak ten dostal klient do bezplatného užívání po dobu trvání smluvního vztahu a až ten smluvní vztah skončí, tak se modem vrátí a zase půjde k jinému zákazníkovi. Tedy naprosto žádný nárok na to, že kdosi cosi zaplatil a měl by to teď mít zadarmo.

Odesláno

Ano, bohužel jsme v ČR. Kdyby tady byla větší konkurence, tak možná v tuto chvíli ani tuto diskuzi nevedeme, protože by si UPC svých věrných klientů daleko více vážila.

Odesláno

Mně stačí, že UPC funguje jak má a neřeším jestli tam nebo tamhle uhádám nějakou slevu. Spolehlivost na prvním místě.

Odesláno
Ano, bohužel jsme v ČR. Kdyby tady byla větší konkurence, tak možná v tuto chvíli ani tuto diskuzi nevedeme, protože by si UPC svých věrných klientů daleko více vážila.

V západní Evropě (a tam také není bůh ví jaká konkurence v kabelovkách) fungují věrnostní programy. U nás,v postkomunistické zemi, má hodně lidí zaseklé myšlení tak někde v 70-tých letech. Bohužel. Musíme počkat, až umřou. pak se pohnem do dalšího levelu.

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odesláno

U nás se to zaseknuté myšlení projevuje typickou českou vyčůraností, kde si každý představuje, jak si kvůli němu každý provider sedne na zadek a začne mu sázet slevy jenom proto, že milostivě využívá jeho služeb. Asi to bude opravdu chtít čas...

Odesláno

Elnc - nechápu pochod tvého myšlení, ale podle tebe by měl každý klient se držet hesla: "drž hubu a buď rád, že ti vůbec někdo zabezpečí internet a příjem televize". Kdyby tu ovšem byla nějaká konkurence, tak by se opravdu ti poskytovatelé předháněli s nabízenými službami.

Odesláno

Konkurence zde samozřejmě je - pokud se bavíme o TV, tak minimálně satelitní poskytovatelé. A u internetu obvykle taky existuje i někdo alternativní vůči UPC.

Ohledně ceny pak moc nechápu, na co si kdo stěžuje, když se stačí podívat na připojení k netu např. u mobilních operátorů, kteří za sotva pár megovou rychlost a s FUP vhodným max. na posílání e-mailů, účtují několik set korun měsíčně. Pochopitelně bych i já bral každé snížení ceny u UPC, o tom žádná, ale zase jsem realista a vím, že pod určitou hranici se jít nedá. A ještě jedna drobnost - před příchodem UPC jsem měl na výběr pouze z ČTc nebo z ČTc (příp. si trhnout nohou) a v cenách, že se každé vyúčtování uvádělo ve 4 místných cifrách. To jenom tak na okraj...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague