Odesláno 13. listopadu 2009 15 let Nedokazu si predtavit jak by STB vlastni chybou dokazal zobrazit nejaky stary zaber, to musi byt chybou u provozovatele. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 13. listopadu 2009 15 let Přesně tak, mně to kromě STB dělá i u PC karty Technisat Cablestar HD2 - tohle určitě nemá s stb nic společného. I na hotline mi potvrdili, že chyba je u nich a řeší se.
Odesláno 13. listopadu 2009 15 let Jasně, ale tak mi vysvětlete, proč to zrovna přestane, když přepnu na jiný kanál nebo vlezu do menu, a vrátím se zpět?
Odesláno 13. listopadu 2009 15 let To netuším, u mně tenhle postup nefunguje - akorát některý den nebo jen některý pořad je bez výpadků, některé dny vypadávají všechny HD kanály, SD žádný..
Odesláno 15. listopadu 2009 15 let U mne je to komplikovanější. 2 TV s moduly a u jedné to dělá a u druhé ne. Přepnutí a vrácení zpět někdy pomáhá.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.