Odesláno 28. prosince 2019 5 let V 24. 12. 2019 v 10:39 PM, jandik napsal: No, dovolim si oponovat. Ja shodou okolnosti take nedavno pridaval novou tiskarnu do domaci site (Epson L3150). Jelikoz tato nema LAN rozhrani, musel jsem pouzit Wifi. A protoze mam v routeru v zabezpeceni wifi nastaven filtr MAC adres, musel jsem MAC adresu tiskarny do tohoto filtru pridat. Takze ano, v urcitych pripadech je nutne do nastaveni routeru vlezt Samozřejmě, pokud máte nastavenou takovou blbost jako je filtrovani mac adres, což je naprosta zbytečnost neprispivajici k bezpečnosti sítě, tak ano, v tomto případě tam vlézt musíte. Tak tohle vlakno neni o filtraci MAC adres, takze vase poznamka je irelevantni..ale dekuji, ze alespon pripoustite mylny nazor, ze neni nutne do administrace routeru vstupovat v pripade pripojovani tiskarny do domaci site. Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 28. prosince 2019 5 let Pánové, tyhle žabomyší války, to je bezva způsob, jak původnímu uživateli na jeho dotaz zamotat hlavu, zbytečně zkomplikovat celé vlákno a pohonit vlastní ego. (Taky jsem se nechal do určité míry nachytat). Upraveno 28. prosince 2019 5 let uživatelem sodekcz Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.