homberg Odesláno 28. prosince 2019 Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 V 24. 12. 2019 v 10:39 PM, jandik napsal: No, dovolim si oponovat. Ja shodou okolnosti take nedavno pridaval novou tiskarnu do domaci site (Epson L3150). Jelikoz tato nema LAN rozhrani, musel jsem pouzit Wifi. A protoze mam v routeru v zabezpeceni wifi nastaven filtr MAC adres, musel jsem MAC adresu tiskarny do tohoto filtru pridat. Takze ano, v urcitych pripadech je nutne do nastaveni routeru vlezt Samozřejmě, pokud máte nastavenou takovou blbost jako je filtrovani mac adres, což je naprosta zbytečnost neprispivajici k bezpečnosti sítě, tak ano, v tomto případě tam vlézt musíte. Tak tohle vlakno neni o filtraci MAC adres, takze vase poznamka je irelevantni..ale dekuji, ze alespon pripoustite mylny nazor, ze neni nutne do administrace routeru vstupovat v pripade pripojovani tiskarny do domaci site. Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 28. prosince 2019 Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 (upraveno) Pánové, tyhle žabomyší války, to je bezva způsob, jak původnímu uživateli na jeho dotaz zamotat hlavu, zbytečně zkomplikovat celé vlákno a pohonit vlastní ego. (Taky jsem se nechal do určité míry nachytat). Upraveno 28. prosince 2019 uživatelem sodekcz Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.