Odesláno 12. října 2009 15 let ahoj, poradite mi prosim ktera plazma je vhodna na UPC? vypada to tak kolem 1m sire, chteli bysme Full HD, a tak aby na ni jelo UPC bez Set-Top-Boxu... nejak sem koukal tady na foru ze plazmach Panasonic jde nejak rozchodit DVB-C tuner... diky
Odesláno 12. října 2009 15 let DVB-C je sic u dražších modelů Panaka, ale zatím je blokována možnost pro DVB-C v CR. Je potřeba pak nastavit jinou zemi např. GB, Dánsko a pod. Bohužel pak zlobí zobrazování EPG jiné znakové sady. Panasonic zatím nechstá odblokování pro CR
Odesláno 12. října 2009 15 let V podstatě DVB-C tunery i proČR má LG a SONY (nevím o nikom dalším). Já osobně mám LG a to jen kvůli tomu že TV s těmi parametry co jsem chtěl byli u LG za 20 tosíc +/- a u Sony za 30 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 13. října 2009 15 let osobne sem si vsim ze to maji jeste Samsungy... akorat u sonek sem nevidel plazmy jen LCD... a kery LG to ma? sem to u tech co sou tedka nejak nenasel :oops:
Odesláno 13. října 2009 15 let To LG by me taky zajimalo, jeste jsem nevidel jediny model ktery by mel DVB-C tuner. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 14. října 2009 15 let V OKEY elektro jsem na jednu koukal. Měla psaný jak DVB-T tak i DVB-C. Zkusim jí najít Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 14. října 2009 15 let Podle mne má DVB-C tuner až nový LCD LG TV s LED podsvícením. U plasem jsem jej neviděl.
Odesláno 14. října 2009 15 let Pozor - LG prodáváme a konkrétně na UPC (jinde ověřeno nemám ale bude to podobné) není podpora češtiny, tj,. EPG zobrazuje nesmyslné znaky. menu a vše v čj je, ale s epg je pak smůla.
Odesláno 14. října 2009 15 let a nevite jak je to s philipsem udajne mel byt fw ktery umozni vyuziti dvb-c tuneru i pri nastaveni cr?
Odesláno 16. října 2009 15 let Plne funkcni ceske DVB-C maji vsechny Samsungy rady B, takze nemusite experimentovat s LG nebo jinymi a doufat, ze v budoucnu nekdo neco opravi a zacne to fungovat. 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.