Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

ahoj,

poradite mi prosim ktera plazma je vhodna na UPC?

vypada to tak kolem 1m sire, chteli bysme Full HD, a tak aby na ni jelo UPC bez Set-Top-Boxu...

nejak sem koukal tady na foru ze plazmach Panasonic jde nejak rozchodit DVB-C tuner...

diky

Odesláno

DVB-C je sic u dražších modelů Panaka, ale zatím je blokována možnost pro DVB-C v CR. Je potřeba pak nastavit jinou zemi např. GB, Dánsko a pod. Bohužel pak zlobí zobrazování EPG jiné znakové sady. Panasonic zatím nechstá odblokování pro CR

Odesláno

V podstatě DVB-C tunery i proČR má LG a SONY (nevím o nikom dalším). Já osobně mám LG a to jen kvůli tomu že TV s těmi parametry co jsem chtěl byli u LG za 20 tosíc +/- a u Sony za 30 :wink:

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

osobne sem si vsim ze to maji jeste Samsungy...

akorat u sonek sem nevidel plazmy :( jen LCD...

a kery LG to ma? sem to u tech co sou tedka nejak nenasel :oops:

Odesláno

To LG by me taky zajimalo, jeste jsem nevidel jediny model ktery by mel DVB-C tuner.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

V OKEY elektro jsem na jednu koukal. Měla psaný jak DVB-T tak i DVB-C. Zkusim jí najít :wink:

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Podle mne má DVB-C tuner až nový LCD LG TV s LED podsvícením. U plasem jsem jej neviděl.

Odesláno

Pozor - LG prodáváme a konkrétně na UPC (jinde ověřeno nemám ale bude to podobné) není podpora češtiny, tj,. EPG zobrazuje nesmyslné znaky.

menu a vše v čj je, ale s epg je pak smůla.

Odesláno

a nevite jak je to s philipsem udajne mel byt fw ktery umozni vyuziti dvb-c tuneru i pri nastaveni cr?

Odesláno

Plne funkcni ceske DVB-C maji vsechny Samsungy rady B, takze nemusite experimentovat s LG nebo jinymi a doufat, ze v budoucnu nekdo neco opravi a zacne to fungovat.

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Modem Compal, HD Mediabox, CA modul
  • Mladá Boleslav

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague