Odesláno 19. října 2009 15 let já mám Panasonic Plazmu Viera 42"..full hd..a super..tak akorát Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 19. října 2009 15 let ted je jen otazka esi je mit a nebo nemit FULL HD... ptze ten samsung by mel jit bezproblemove na ceske lokalizaci a ten Panasonic na tech jinych - co sem se docet tady...
Odesláno 22. října 2009 15 let Oficialne pro CR deklaruje DVB-C tuner s mpeg4 dekoderem urcite sony a philips. Samsung pokud vim umi, ale nevim, jestli oficialne, panasonic nejak umi, pokud si mysli, ze je ve finsku, a u LG nemam poneti. Osobne jsem se diky tomu, ze jen malokdo to deklaruje (deklaroval v cervenci), rozhodoval mezi philipsem a sony.
Odesláno 22. října 2009 15 let Vsechny plazmy Samsung rady "B" bez jakychkoliv problemu prijimaji DVB-C kompletne v CZ. Navic mam pocit, ze s kazdym novym firmware je EPG rychlejsi.
Odesláno 23. října 2009 15 let urcite kdybych volil plazmu tak panasonic, korejce bych doma nechtel i kdyz maji treba lepis design, ale co se tyce elektroniky uvnitr se souvijejici sotwarovou podporou a vyladenosti.... je to 100 a 1
Odesláno 25. října 2009 15 let 2Peatro: nechapu to 100 k 1... to jako vyhrava Panasonic a nebo Samsung? vim ze Panasonic je na tom s Plazmama lip atd, ale nema tady "legalne" DVB-C tuner... co sem se docet tady, tak muze blbout EPG... u tech Panasonicu.. coz by u tech Samsungu nebylo.. trochu nechapu to prirovnani sony.. ptze Sony Plazma sem nevidel...a vlastne ani Philips..
Odesláno 25. října 2009 15 let pristi rok budou modely od panasonicu se stejnou podporou jako LCD sony co se tyce DVB-C , letosni modely take podporuji DVB-C, neumi okorat diakritiku, ale bude driv nebo pozdeji aktualizace firmwaru, ktera to v letostnich modelech opravi 100:1 = Japonska elekt. : korejska elekt.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.