Návštěvník Patterson Odesláno 20. října 2009 Sdílet Odesláno 20. října 2009 Mám poslední dobou kolem druhé hodiny ranní problem se dostat na nektere www stranky (ping funguje). (Lokalita Karviná) Mám tyto dns servery 213.46.172.36 213.46.172.37 a třeba vypadne seznam. Edit : Bez upraveneho dns serveru se ani nedostanu sem. Ale jakmile změním dns servery na dns z comodo firewallu tak vše jede v pořádku. Přes den jede vše jak má, ale občas mám čas a volno pouze v noci a je to dosti otravné je měnit. Nevíte někdo co s tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 20. října 2009 Sdílet Odesláno 20. října 2009 nějakej problém tam byl včera a dneska je zase, tentokrát větší... http://nix.cz/cz/mrtg (dole je upc) mně to aktuálně jede takhle... Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník clubik Odesláno 20. října 2009 Sdílet Odesláno 20. října 2009 potvrzuji jak vcerejsi blackout DNS serveru, tak dnesni prapodivnou propustnost downloadu... praha 4, prvni den s upc 100mbit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.