Přejít na obsah

Tak, co je moc, to už je příliš.

Návštěvník Durannn

Doporučené příspěvky

Návštěvník Durannn

Dnes opětovně internet v hodinách 19.00 - 20.00 jel jako šnek, IM se odpojují, stránky nenajíždí vůbec a nějaké email služby absolutně nehrozí.

Stejný problém mají sousedi, internet je zkrátka už po několikáte v hodinách večerní špičky nepoužitelný a pozoruji, že se tahle chyba začala dít po jejich překopnutém kabelu.

Takže na UPC pěkně napíšu maila, ať mi tuto situaci vysvětlí a že si budu žádat popř. odškodnění a nebo rovnou přejdu (což asi udělám tak či onak) k našému městskému ISP poda.cz přes optiku.

Na tyhle monopolistické židy už fakt nervy nemám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes opětovně internet v hodinách 19.00 - 20.00 jel jako šnek, IM se odpojují, stránky nenajíždí vůbec a nějaké email služby absolutně nehrozí.

Stejný problém mají sousedi, internet je zkrátka už po několikáte v hodinách večerní špičky nepoužitelný a pozoruji, že se tahle chyba začala dít po jejich překopnutém kabelu.

Takže na UPC pěkně napíšu maila, ať mi tuto situaci vysvětlí a že si budu žádat popř. odškodnění a nebo rovnou přejdu (což asi udělám tak či onak) k našému městskému ISP poda.cz přes optiku.

Na tyhle monopolistické židy už fakt nervy nemám.

no tak napiš kde bydlíš ne? Nejlepší je nadávat že ti to hodinu nešlo a přitom nenapsat ani kde to bylo... dmnce

Odkaz ke komentáři

Zdravím!

Brno - jih, Tuřany

V úterý 20.11. 2009 od zruba 22:00hodzačalo zlobit připojení k internetu. Chvilku jede OK, pak vyzkočí dole ikonka spojení bylo přerušeno, 1/2 nejde nic! Tato situace se opakovala ve středu 21.10.2009 v podstatě celý den, ale pořádně nešlo před internet dělat nic, strašné dlouhé načítání adres, pak to celé spadne!!!! Nepomohlo ani několikeré restartování modemu ani oprava síťového připojení v PC! Nakonec se mi nepodařilo poslat ani mail na UPC.

Díky za info Mirek

Odkaz ke komentáři

Zhruba od 3 hodiny ranní výpadky klidně čtvrt až půl hodiny jednou až dvakrát do hodiny. Po ránu už mne to dost štvalo, tak jsem skrze záložní mobilní připojení poslal "ticket" o problému.

A je to problém UPC, neb signál na modemu je OK, kvalita signálu OK, po restartu chytí frekvenci na příjem i na odeslání, ale není schopen nabrat IP adresu z DHCP UPC.

Odkaz ke komentáři

Tak výpadky zřejmě na pokračování! Včera se net rozjel od 16:20hod, sice hodně kolísala rychlost připojení, ale jelo vše v pořádku. Pak přišla 22:00hod a jak když to někdo vypne, vše spadlo! Huby na Strongu hlásilly "odpojeno vzdáleným serverem", nešlo icq, ani načíst stránka seznamu! Nepomohly ani restarty modemu ani PC! Dnes ráno v 5:00hod to pěkně všechno načetlo seznam, Strong, ICQ, ale po 2-3min. se situace opakovala jako pozdě večer, nic nešlo!!! Máte někdo stejné problémy jako já a Kr. pole???

Odkaz ke komentáři

Návštěvník gew

nijak. to je tvoje ip. ale ani tucne pismo ho nevyresi. vis co by pomohlo? kdybys v dobe vypadku proste zavolal na upc linku a nahlasil to. a nebo i kdykoliv jindy. oni ti uz reknou, kde je problem.

Odkaz ke komentáři

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...