Návštěvník Durannn Odesláno 21. října 2009 Sdílet Odesláno 21. října 2009 Dnes opětovně internet v hodinách 19.00 - 20.00 jel jako šnek, IM se odpojují, stránky nenajíždí vůbec a nějaké email služby absolutně nehrozí. Stejný problém mají sousedi, internet je zkrátka už po několikáte v hodinách večerní špičky nepoužitelný a pozoruji, že se tahle chyba začala dít po jejich překopnutém kabelu. Takže na UPC pěkně napíšu maila, ať mi tuto situaci vysvětlí a že si budu žádat popř. odškodnění a nebo rovnou přejdu (což asi udělám tak či onak) k našému městskému ISP poda.cz přes optiku. Na tyhle monopolistické židy už fakt nervy nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. října 2009 Sdílet Odesláno 21. října 2009 Měl jsem podobný problém,od 16:15 nešel net,měl jsem obavu že nás odpojily ,teď už to naštěstí jede normálně. Upc Light Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mill Odesláno 21. října 2009 Sdílet Odesláno 21. října 2009 V Moste dnes vecer dobry, az se divim, vzhledem k tomu ze predchozich par veceru byl internet vicemene nepouzitelny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. října 2009 Sdílet Odesláno 22. října 2009 Dnes opětovně internet v hodinách 19.00 - 20.00 jel jako šnek, IM se odpojují, stránky nenajíždí vůbec a nějaké email služby absolutně nehrozí. Stejný problém mají sousedi, internet je zkrátka už po několikáte v hodinách večerní špičky nepoužitelný a pozoruji, že se tahle chyba začala dít po jejich překopnutém kabelu. Takže na UPC pěkně napíšu maila, ať mi tuto situaci vysvětlí a že si budu žádat popř. odškodnění a nebo rovnou přejdu (což asi udělám tak či onak) k našému městskému ISP poda.cz přes optiku. Na tyhle monopolistické židy už fakt nervy nemám. no tak napiš kde bydlíš ne? Nejlepší je nadávat že ti to hodinu nešlo a přitom nenapsat ani kde to bylo... dmnce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. října 2009 Sdílet Odesláno 22. října 2009 Zdravím! Brno - jih, Tuřany V úterý 20.11. 2009 od zruba 22:00hodzačalo zlobit připojení k internetu. Chvilku jede OK, pak vyzkočí dole ikonka spojení bylo přerušeno, 1/2 nejde nic! Tato situace se opakovala ve středu 21.10.2009 v podstatě celý den, ale pořádně nešlo před internet dělat nic, strašné dlouhé načítání adres, pak to celé spadne!!!! Nepomohlo ani několikeré restartování modemu ani oprava síťového připojení v PC! Nakonec se mi nepodařilo poslat ani mail na UPC. Díky za info Mirek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. října 2009 Sdílet Odesláno 22. října 2009 Zhruba od 3 hodiny ranní výpadky klidně čtvrt až půl hodiny jednou až dvakrát do hodiny. Po ránu už mne to dost štvalo, tak jsem skrze záložní mobilní připojení poslal "ticket" o problému. A je to problém UPC, neb signál na modemu je OK, kvalita signálu OK, po restartu chytí frekvenci na příjem i na odeslání, ale není schopen nabrat IP adresu z DHCP UPC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. října 2009 Sdílet Odesláno 23. října 2009 Tak výpadky zřejmě na pokračování! Včera se net rozjel od 16:20hod, sice hodně kolísala rychlost připojení, ale jelo vše v pořádku. Pak přišla 22:00hod a jak když to někdo vypne, vše spadlo! Huby na Strongu hlásilly "odpojeno vzdáleným serverem", nešlo icq, ani načíst stránka seznamu! Nepomohly ani restarty modemu ani PC! Dnes ráno v 5:00hod to pěkně všechno načetlo seznam, Strong, ICQ, ale po 2-3min. se situace opakovala jako pozdě večer, nic nešlo!!! Máte někdo stejné problémy jako já a Kr. pole??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaP Odesláno 23. října 2009 Sdílet Odesláno 23. října 2009 pro "imrek"- IP: 195.39.71.98 Nemusíš psát své příspěvky tučně Citovat 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. října 2009 Sdílet Odesláno 23. října 2009 pro "imrek"- IP: 195.39.71.98 Nemusíš psát své příspěvky tučně Nechápu jak IP: 195.39.71.98 vyřeší tento problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník gew Odesláno 23. října 2009 Sdílet Odesláno 23. října 2009 nijak. to je tvoje ip. ale ani tucne pismo ho nevyresi. vis co by pomohlo? kdybys v dobe vypadku proste zavolal na upc linku a nahlasil to. a nebo i kdykoliv jindy. oni ti uz reknou, kde je problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.