Odesláno 30. října 2009 15 let Zdravim, nevim, ale je tu nekdo z Ostravy-Dubiny? Uz tak cca. druhy mesic je nepouzitelny signal TV Papriky. Ale ode dneska uz je nekoukatelny, viz. http://img4.imgup.eu/Paprika.jpg A jak tak nad tim premyslim, ode dneska by mel byt zvysen signal z Hostalkovic (DVB-T) na 100kW, ktery snad vysila nekde pobliz kanalu, kde je i ta TV Paprika. Nemuze to mit nejakou souvislost...? Nebo cim jinak by to moho byt.? edit: tak mam ten dojem, ze asi to bude ono. TV program Zaměření programu Nabídka Výstupní kanál Výst.frekvence obrazu TV Paprika gastronomický KLASIK K54 735,25 a Hostalky jedou na K54 a frekvenci 738,0 MHz (v nekterych tabulkach je to primo 735.25) viz. http://www.digitalnitelevize.cz/informa ... sit-1.html a blbne to +- druhy mesic (v te dobe se menily anteny na Hostalkach). Sakra, to tu nikdo neni, kdo to hlida/kontroluje...? - - - CA modul OVA
Odesláno 31. října 2009 15 let Patrně nikdo z techniků z dané lokality se na vaření nekouká Doporučuji napsat na UPC přes kontaktní formulář Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 31. října 2009 15 let Autor UZ jsem jim vecer psal. "...Patrně nikdo z techniků z dané lokality se na vaření nekouká...:" tak snad to nekdo obhospodaruje, ne? A nejaka kontrola, zda je vse v poradku by snad mela byt taky... Uvidime, co bude. Ted je rada na nich. - - - CA modul OVA
Odesláno 31. října 2009 15 let Ruseni se vetsinou projevuje pruhy v obraze a popr. piskanim ve zvuku, z toho obrazku toho nejde moc poznat, ale myslim ze by to mohlo byt tim. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 31. října 2009 15 let Zdravim, nevim, ale je tu nekdo z Ostravy-Dubiny?...... Nejsem sice z Dubiny, ale kousek dál v Ostravě na Pískových dolech mi Paprika v analogu hraje bez problémů. Internet 150 - TV Komfort CA modul, modem Cisco 3208 Ostrava
Odesláno 31. října 2009 15 let Autor Dik, ted jsem to schvalne zkousel a setrvaly stav. - - - CA modul OVA
Odesláno 31. října 2009 15 let Takže obligátní problém domácího rozvodu za zásuvkou ... Nepoužíváš někde "kvalitní" propojovací šňůry dodávené k videim apod ( za cca 40 Kč)? Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 31. října 2009 15 let Autor Pouzivam porad stejne, proste to najednou zaclo byt zarusene. Akorat jsem vybadal jednu vec - pokud Papriku naladim na rekorderu a z rekorderu vedu signal do TV scartem, tak je to OK. Pokud ten rekorder vypojim a zapnu ant. kabel primo do TV, tak je to zarusene Coz je zvlastni - v pondeli zkusim jine kratsi kabely. Akorat to dela skutecne jenom u te Papriky (K54). Ostatni kanaly jsou jak vino. - - - CA modul OVA
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.