Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den UPCzóňáci,

rozhodli jsme se doma přejít na DVB-C od UPC, ale pořád nějak nemáme jasno. Dostaneme prý (díky akci) zapůjčený "zdarma" druhý STB (poté ale dáma mluvila něco o "dvoutunerovém" zařízení). No, a pořád mi nejde do hlavy, kolik samostatných TV jsme schopni připojit (vyčetl jsem zde, že max. zapůjčí 2 STB + 3 karty).

Pokud bych tedy chtěl 3.TV, mohl bych využít té třetí karty a použít ji ve vlastním (buď PCI karta nebo vlastní STB, které zde jsou doporučené k zakoupení) zařízení?

Díky moc za odpovědi, já to tu totiž moc nechápu :oops:

Odesláno

Přesně tak, UPC ti zapůjčí max. 2 set-top-boxy se 2 kartami. Pokud chceš ještě 3. TV, tak si musíš na e-shopu www.dvb-c-shop.cz zakoupit CA modul, ke kterému ti přibalí i 3. kartu. Tento CA modul s kartou potom můžeš dát do televize s DVB-C tunerem a CI slotem nebo do DVB-C set-top-boxu s CI slotem. Takže celkem na jednu smlouvu můžeš na digitál zapojit 3 televize. Další televize (4., 5., ...) můžeš už zapojit jen na analog.

Odesláno

co ja vim tak modulu muzes mit kolik chces, UPC omezuje jenom pocet pronajatych STB s kartou

Odesláno

Tak já nevím, třeba to teď změnili. Ale někde zde na fóru jsem už četl, že ti půjčí max. 2 STB, ale celkem max. 3 karty. Tzn., pokud máš od nich pronajatý 2 STB, tak už si můžeš dokoupit jen jeden modul a máš tedy celkem 3 karty. Prostě maximum by měly být jen 3 Conax karty. Je jedno v jaké kombinaci, můžeš mít třeba celkem 3 moduly, ale nesmíš mít od nich žádný STB pronajatý. Snad to tak je pořád, jestli ne, tak se omlouvám za šířený fám.

Odesláno

UPC zapůjčuje max. 2 zařízení (+karty)

U LICI si člověk může koupit klidně 50 modulů do CI a 30 STB když bude chtít :wink:

Prý se vzhledem k prováděné digitalizaci uvažuje o navíšení počtu zapůjčovaných zařízení.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Tak jsem to nenašel zde na fóru, ale přímo na e-shopu Licy, cituji:

"Od: Petr Hejduk (2009-03-09 13:34:06)

Dobrý den, na jednu smlouvu od UPC můžete využívat až 3 Smart karty."

Odesláno

No já jsem měl 2 handahy 6000 a 7000 + 2 moduly a vše fungovalo.

Odesláno

Tak od spol. Lica s.r.o. mi přišla odpověď

Vážený pane,

Maximální počet přístrojů na jednu smlouvu je 4 ks.

S pozdravem,

Petrová

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague