Návštěvník OndrejB Odesláno 31. října 2009 Sdílet Odesláno 31. října 2009 Dobrý den UPCzóňáci, rozhodli jsme se doma přejít na DVB-C od UPC, ale pořád nějak nemáme jasno. Dostaneme prý (díky akci) zapůjčený "zdarma" druhý STB (poté ale dáma mluvila něco o "dvoutunerovém" zařízení). No, a pořád mi nejde do hlavy, kolik samostatných TV jsme schopni připojit (vyčetl jsem zde, že max. zapůjčí 2 STB + 3 karty). Pokud bych tedy chtěl 3.TV, mohl bych využít té třetí karty a použít ji ve vlastním (buď PCI karta nebo vlastní STB, které zde jsou doporučené k zakoupení) zařízení? Díky moc za odpovědi, já to tu totiž moc nechápu :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník onak Odesláno 31. října 2009 Sdílet Odesláno 31. října 2009 Přesně tak, UPC ti zapůjčí max. 2 set-top-boxy se 2 kartami. Pokud chceš ještě 3. TV, tak si musíš na e-shopu www.dvb-c-shop.cz zakoupit CA modul, ke kterému ti přibalí i 3. kartu. Tento CA modul s kartou potom můžeš dát do televize s DVB-C tunerem a CI slotem nebo do DVB-C set-top-boxu s CI slotem. Takže celkem na jednu smlouvu můžeš na digitál zapojit 3 televize. Další televize (4., 5., ...) můžeš už zapojit jen na analog. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mill Odesláno 31. října 2009 Sdílet Odesláno 31. října 2009 co ja vim tak modulu muzes mit kolik chces, UPC omezuje jenom pocet pronajatych STB s kartou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník onak Odesláno 1. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 Tak já nevím, třeba to teď změnili. Ale někde zde na fóru jsem už četl, že ti půjčí max. 2 STB, ale celkem max. 3 karty. Tzn., pokud máš od nich pronajatý 2 STB, tak už si můžeš dokoupit jen jeden modul a máš tedy celkem 3 karty. Prostě maximum by měly být jen 3 Conax karty. Je jedno v jaké kombinaci, můžeš mít třeba celkem 3 moduly, ale nesmíš mít od nich žádný STB pronajatý. Snad to tak je pořád, jestli ne, tak se omlouvám za šířený fám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 1. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 UPC zapůjčuje max. 2 zařízení (+karty) U LICI si člověk může koupit klidně 50 modulů do CI a 30 STB když bude chtít Prý se vzhledem k prováděné digitalizaci uvažuje o navíšení počtu zapůjčovaných zařízení. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník onak Odesláno 1. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 Tak jsem to nenašel zde na fóru, ale přímo na e-shopu Licy, cituji: "Od: Petr Hejduk (2009-03-09 13:34:06) Dobrý den, na jednu smlouvu od UPC můžete využívat až 3 Smart karty." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 No já jsem měl 2 handahy 6000 a 7000 + 2 moduly a vše fungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 2. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 Tak od spol. Lica s.r.o. mi přišla odpověď Vážený pane, Maximální počet přístrojů na jednu smlouvu je 4 ks. S pozdravem, Petrová Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.