Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den, chystám se objednat službu Kredit 50. Od Upc již mám internet a televizi. Zásuvka od UPC obsahuje DATA,FM,TV. Chtěl bychse zeptat jak prakticky bude vypadat zapojení k telefonu. Mám od sebe UPC zásuvku, modem i místo pro umístění telefonu hodně vzdálené takže bych rád věděl na co se mám připravit. Jinak jako současný zákazník budu muset platit instalaci a aktivaci služby? Díky za odpovědi.

Odesláno

Telefon se připojuje do zdířky modemu a do elektrické zásuvky. Instalace i aktivace služby je po 1 Kč.

Odesláno

Díky za radu. Takže UPC mi vymění modem který bude stále zapojen do UPC zásuvky přes kabel DATA a z modemu půjde do telefonu normální telefonní kabel?

Odesláno

Přesně tak :)

Odesláno

Díky moc za info, přesně to jsem rád slyšel :) Jinak ten telefoní kabel upc dává zdarma? Docela by se to při jejich cenách prodražilo :)

Odesláno

Ano, to je součást bezdrátového telefonu. :wink:

• po měsíci...
Odesláno

Asi tak jako u všeho je instalace od UPC kompletní - tedy není třeba nic dokupovat atd.

Odesláno

Bohužel telefonií kabel upc dodává jen dlouhý asi 30 cm. Bylo nutné dokoupit.

Odesláno

Jo ten kabel v balení Panasonicu není moc dlouhý. Já to po návštěvě technika vyřešil napojením na bývalé rozvody českého telecomu po domě. Takže mám napojen ten bezdrátový a další 2 klasické ještě od telecomu za využití jeho bývalých rozvodů.

• Po letech...
Odesláno

Ako dlho po vymene modemu by sa mal telefon chytit? Zatial stale pise prover linku.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague