Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Částečně ano.

Při službě Telefon se tuším pronájem modemu neplatí.

A ten žrout to zas takový nebude, ale ano, potřebuje 220V.

Odesláno

Už platí.

Odesláno
Budu tedy muset platit nájem za modem a vedle zásuvky se mi bude povalovat blikající žrout elektřiny? Mám pravdu? :?

Z tohoto pohledu ano. Pak je ale otázkou, jestli se ti spíš nevyplatí nějaký VoIP provider, který má cenu volání na pevnou za pár haléřů a pověsíš si ho na svůj internet.

Odesláno

Omlouvám se, ten poplatek za modem jsem doopravdy přehlédl - nenašel.

Bohužel horší je, že cena za telefonní tarif s nulovou cenou pro volání do UPC sítě se jmenuje "Volám Pevná" a stojí dalších 70,- Kč měsíčně.

To už bude doopravdy lepší mít jiného vlastního VOIP providera.

Odesláno

Doporucuju VoIP, pouzvam ho leta (802.cz, Fayn) a jsem maximalne spokojen,

proc platit za pronajem modemu a jeste pausal, kdyz muzes mit svoje vlastni zarizeni, tedy budto VoIP telefon, treba Siemens A510 IP, nebo jen branu napr. Linksys SPA3102-EU,

musis mit ale router, protoze tyhle zarizeni v sobe router nemaji.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • po měsících...
Odesláno

Zajímalo by mě, zda jde při volání z pevné linky UPC namačkat nějaký kód, díky kterému volaný neuvidí, z jakého volám čísla. Nechci to trvale, jen kvůli jednomu hovoru. U T-mobile stačí namačkat kód před číslo, tak jestli to jde taky nějak u UPC.

Dík za odpovědi.

Odesláno

Pravdepodobne mas na mysli klasicky CLIR (utajenie volajuceho cisla) vyuzivany v mobilnej sieti.UPC telefon tuto sluzbu neposkytuje.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Na UPC v Německu a jinde službu "clir" můžete volit na vašem telefonu např. v *31 před č. volaného. Dříve byla tato služba možná i v ČR, volbou kódu *31* myslím ,nyní je prý možné jen buď trvale nezobrazení vašeho č. nebo zobrazení a to za poplatek. Nevím proč na zobrazení vašeho čísla by měl někdo platit poplatek kolem 100 Kč, když se mu již zobrazuje. Pro nezobrazení, to bych pochopil! Zasílám německý link (již přeložený do češtiny):

http://translate.google.cz/translate?hl ... 6bih%3D776

Jak to, že UPC v jiných zemích volbu CLIR podporuje a v ČR ne. Někdo píše, že ho nezobrazují jen fízlové, to by ovšem znamenalo, že dotyční co to píše, říká o druhých operátorech, že jsou fízlové?

Odesláno

U UPC dokonce nefunguje ani odmítnutí příchozího hovoru ze skrytého čísla, byť to v manuálu ke službě mají uvedeno, že to lze nastavit. Zlatý Odorik.

• Po roku...
Odesláno

Vypnutí zobrazení volajícího *31*tel.číslo#

Odmítnutí hovorů ze skrytých čísel *32#

Jen pro info :)

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague