Návštěvník Dragokazov Odesláno 8. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2009 Zdravím chci se zeptat jesli má někdo zkušenosti se server housingem od UPC. Jde mi hlavně o kvalitu a cenu uvažuju, že bych jim zkusil napsat, ale napřed by mě zajímaly zkušenosti pokud někdo nějaké má. Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dragokazov Odesláno 17. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 Tak mi UPC asi samo rozmluvilo jejich služby.. Typicky i po týdnu a půl a tel. dotazu na nabídku stále IGNORACE.. Jó kvalitní firma se hned pozná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JirkaH Odesláno 18. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 18. listopadu 2009 UPC ServerHousing? co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dragokazov Odesláno 18. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 18. listopadu 2009 Server Housing je služba umístění serveru do datového centra některé společnosti a jeho vysokorychlostní připojení k internetu. Často se jedná o symetrické připojení řádově ve stovkách Mbps až několika Gbps. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JirkaH Odesláno 19. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 to vim, ale UPC neco takoveho nabizi? nikde jsem to nenasel a ani google neporadil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dragokazov Odesláno 20. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 20. listopadu 2009 Ano nabízí jedná se o B2B služby. http://www.upc.cz/pdf/profi_hosting.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JirkaH Odesláno 20. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 20. listopadu 2009 aha, dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.