Odesláno 11. listopadu 2009 15 let Toz zacni kontrolu koax. kabelu a konektoru. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 15. listopadu 2009 15 let Jeste doporucuju zapojit STB co nejblize k zasuvce, idealne tim dodavanym propojovacim kabelem, pak je jistota jestli je problem v kabelech doma, nebo na strane UPC. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 15. června 2010 14 let Tak dnes ráno vypadlo v Otrokovicích vše co běhá v nulách a jedničkách, mimo netu i DVB-C a patrně i telefony.... Dokonce i UPC to přiznává na svých stránkách.
Odesláno 15. července 2010 14 let Zapnu počítač a začnu surfovat. Surfovat mohu 5 minut a pak se na internet už nepřipojím. Znovu až po restartování počítače. S tím UPC sou pořád jenom samé problémy. Jsem přímo ze Zlína, zaznamenal někdo stejný problém?
Odesláno 16. července 2010 14 let Obdobné občasné problémy mám v posledních měsících / v Teplicích/ také. Tak 1x týdně se po zapnutí PC připojení k internetu nezdaří. Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice
Odesláno 4. srpna 2010 14 let Přesně ten samý problém hlásím z Plzně. Krátkodobé výpadky zrovna když to nejmín potřebuju. Naštěstí mi už UPC krev dlouho pít nebude přecházím na optiku.
Odesláno 4. srpna 2010 14 let přechod z optiky na optiku se vyplatí - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.