Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Tak dnes zapnu televizi a po pár minutách najednou aktualizace,čekejte.Jenže po aktualizacích nejenom,že se rozházelo seřazení programů,ale taky ubylo cca 10 programů,např.Nova sport, Sport 1,Sport 2 atd.To si z nás dělají srandu.Půjdu to zkusit znovu vše naladit(a pracně zase seřadit),snad to pojede,ale co si počne třeba starší člověk,který v tom neumí chodit?

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odesláno

Nic vymění si pemprsky.

Odesláno

Bohuzel cas od casu se to stane, duvod je zatim neznamy,

staci dat manulani ladeni a melo by to byt opet OK.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
  • Autor

Ty inteligente jeden anonymní,vzpomeň si na tento tvůj příspěvek(jestli ovšem nebudeš ještě víc dementní,než teď)až si ty plíny budeš vyměňovat ty.

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Brno-Líšeň
Odesláno
Tak dnes zapnu televizi a po pár minutách najednou aktualizace,čekejte.Jenže po aktualizacích nejenom,že se rozházelo seřazení programů,ale taky ubylo cca 10 programů,např.Nova sport, Sport 1,Sport 2 atd.To si z nás dělají srandu.Půjdu to zkusit znovu vše naladit(a pracně zase seřadit),snad to pojede,ale co si počne třeba starší člověk,který v tom neumí chodit?

Tenhle problém se mi stal za poslední cca 4 měsíce 3x, naštěstí po spuštění nového automatického ladění se vše vrátilo do původního stavu včetně mého individuálního řazení programů. Moje manželka si s tím ovšem beze mně neporadí. (No, já zase neumím vařit :lol: )

Odesláno

tramin méně chlastat a více se učit co a jak. Nic jiného Ti nemohu doporučit. Vzhledem k tomu, že se z manuálů dá tohle vyčíst nevidím v tom problém.

Odesláno
  • Autor

Geniální anonyme,sežeň si manuál na slušné chování.Víc nemíním reagovat.

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Brno-Líšeň
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague