Odesláno 17. listopadu 2009 15 let OK, sypu si popel na hlavu, když je tedy všeobecně dabing takový hnus a všechno zničí, zajímají mě aspoň titulky v CZ. Je zvláštní že nikomu nechybí, to je jak když někdo něco zavěsí na Trezzoru bez češtiny, prostě jednou jsme v Česku, mluvím česky a pokud za něco platím, myslím si že mám nárok aspoň na CZ titule. Osobně se ani já ani žena anglicky učit už nemíníme a dívat se na cokoli v angličtině byť je to sebekrásnější vydržím pár minut, pak to přepnu páč nevím hlavu patu. Ovšem pokud tu nikdo nic neví tak počkáme, myslel jsem že už je to v řešení, jen nejsem informován... Zde třeba něco od konkurence, výňatek z rozhovoru s Jaromírem Glisníkem (Skylink): VH: V právě končící anketě na satCentrum: Které TV kanály byste nejvíce uvítali v nabídce satelitních operátorů? byl největší zájem – 29%, tj. přes 1800 hlasů - o zařazení kanálu NGC HD. Společnost Channels slíbila jeho lokalizaci do češtiny, neuvažujete tedy o jeho přidání do nabídky HD Plus? JG: Mile rádi. NGC HD je můj favorit. Bohužel z důvodů vysílacích práv nemůžeme našim zákazníkům zpřístupnit nizozemskou verzi tohoto programu, která je k dispozici u našeho partnera Canal Digitaal. Pokud by to bylo možné, dávno bychom NGC HD měli v naší nabídce. Vlastní satelitní distribuci NGC HD nyní, kdy dosud není lokalizován, však nepovažujeme za správnou. Nejsme si jisti příznivou odezvou. Věříme, že se brzy dočkáme lokalizace NGC HD a že nic nebude bránit jeho začlenění do naší nabídky HD programů. A právě jsem poslal mail na channels.cz, uvidím co mi odpoví Apropo, všimli jste si že mi dal mezi řádky za pravdu?
Odesláno 17. listopadu 2009 15 let Opakuju, ta lokalizace se týká NGC, nikoliv NGC HD... O lokalizaci Nat Geo Wild se zatím neuvažuje, program tedy zůstane v angličtině s českými titulky. NGC by mělo být plně lokalizováno do konce roku 2009 Titulky NGC HD se neplánují v letošním ani příštím roce, takové investice obvykle závisí na úspěšnosti distribuce daného kanálu, což ukáže nadcházející období. NGC - český dabing do konce r. 2009 Nat Geo Wild - český dabing ani voice over se neplánuje A dabing není všeobecně hnus...to netvrdím..já ho mám u seriálů a filmů docela rád...a český dabing je jeden z nejlepších na světě...ale u dokemntů, kde jsou často fakta, nesnáším, když mi někdo nutí překlad s dabingem, když můžu něco sledovat v originále, aniž by docházelo ke zkreslení a nějakému informačnímu šumu. Bejt to česká verze stanice komplet se vším všudy, tak proč ne, ale abych si kazil dojem z UK verze nějakým dabingem, i když je např. Pavel Soukup skvělý dabér, proč? Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 18. listopadu 2009 15 let .... A dabing není všeobecně hnus...to netvrdím..já ho mám u seriálů a filmů docela rád...a český dabing je jeden z nejlepších na světě...ale u dokemntů, kde jsou často fakta, nesnáším, když mi někdo nutí překlad s dabingem, když můžu něco sledovat v originále, aniž by docházelo ke zkreslení a nějakému informačnímu šumu. Bejt to česká verze stanice komplet se vším všudy, tak proč ne, ale abych si kazil dojem z UK verze nějakým dabingem, i když je např. Pavel Soukup skvělý dabér, proč? To s tebou souhlasím, že český dabing patří mezi jedny z nejlepších na světě. Ale nesouhlasím s tím, proč by ti někdo měl nutit překlad s dabingem - přeci si můžeš vybrat, jestli budeš poslouchat originální zvuk nebo dabing. To není u digitální kabelovky žádný problém.
Odesláno 18. listopadu 2009 15 let Zpět k původní otázce - History HD a čeština. Vypadá to, že problém byl odstraněn. CZ stopa je na 1. pozici, což znamená, že u TV kde je nastavena primárně čeština funguje.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.