Přejít na obsah

Proč přestal History HD vysílat česky ?

Doporučené příspěvky

Návštěvník Weiny

OK, sypu si popel na hlavu, když je tedy všeobecně dabing takový hnus a všechno zničí, zajímají mě aspoň titulky v CZ. Je zvláštní že nikomu nechybí, to je jak když někdo něco zavěsí na Trezzoru bez češtiny, prostě jednou jsme v Česku, mluvím česky a pokud za něco platím, myslím si že mám nárok aspoň na CZ titule. Osobně se ani já ani žena anglicky učit už nemíníme a dívat se na cokoli v angličtině byť je to sebekrásnější vydržím pár minut, pak to přepnu páč nevím hlavu patu.

Ovšem pokud tu nikdo nic neví tak počkáme, myslel jsem že už je to v řešení, jen nejsem informován...

Zde třeba něco od konkurence, výňatek z rozhovoru s Jaromírem Glisníkem (Skylink):

VH: V právě končící anketě na satCentrum: Které TV kanály byste nejvíce uvítali v nabídce satelitních operátorů? byl největší zájem – 29%, tj. přes 1800 hlasů - o zařazení kanálu NGC HD. Společnost Channels slíbila jeho lokalizaci do češtiny, neuvažujete tedy o jeho přidání do nabídky HD Plus?

JG: Mile rádi. NGC HD je můj favorit. Bohužel z důvodů vysílacích práv nemůžeme našim zákazníkům zpřístupnit nizozemskou verzi tohoto programu, která je k dispozici u našeho partnera Canal Digitaal. Pokud by to bylo možné, dávno bychom NGC HD měli v naší nabídce. Vlastní satelitní distribuci NGC HD nyní, kdy dosud není lokalizován, však nepovažujeme za správnou. Nejsme si jisti příznivou odezvou. Věříme, že se brzy dočkáme lokalizace NGC HD a že nic nebude bránit jeho začlenění do naší nabídky HD programů.

A právě jsem poslal mail na channels.cz, uvidím co mi odpoví :-)

Apropo, všimli jste si že mi dal mezi řádky za pravdu? :D

Opakuju, ta lokalizace se týká NGC, nikoliv NGC HD...

O lokalizaci Nat Geo Wild se zatím neuvažuje, program tedy zůstane v angličtině s českými titulky. NGC by mělo být plně lokalizováno do konce roku 2009

Titulky NGC HD se neplánují v letošním ani příštím roce, takové investice obvykle závisí na úspěšnosti distribuce daného kanálu, což ukáže nadcházející období.

NGC - český dabing do konce r. 2009 Nat Geo Wild - český dabing ani voice over se neplánuje

A dabing není všeobecně hnus...to netvrdím..já ho mám u seriálů a filmů docela rád...a český dabing je jeden z nejlepších na světě...ale u dokemntů, kde jsou často fakta, nesnáším, když mi někdo nutí překlad s dabingem, když můžu něco sledovat v originále, aniž by docházelo ke zkreslení a nějakému informačnímu šumu. Bejt to česká verze stanice komplet se vším všudy, tak proč ne, ale abych si kazil dojem z UK verze nějakým dabingem, i když je např. Pavel Soukup skvělý dabér, proč? :P

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Návštěvník onak
.... A dabing není všeobecně hnus...to netvrdím..já ho mám u seriálů a filmů docela rád...a český dabing je jeden z nejlepších na světě...ale u dokemntů, kde jsou často fakta, nesnáším, když mi někdo nutí překlad s dabingem, když můžu něco sledovat v originále, aniž by docházelo ke zkreslení a nějakému informačnímu šumu. Bejt to česká verze stanice komplet se vším všudy, tak proč ne, ale abych si kazil dojem z UK verze nějakým dabingem, i když je např. Pavel Soukup skvělý dabér, proč? :P

To s tebou souhlasím, že český dabing patří mezi jedny z nejlepších na světě. Ale nesouhlasím s tím, proč by ti někdo měl nutit překlad s dabingem - přeci si můžeš vybrat, jestli budeš poslouchat originální zvuk nebo dabing. To není u digitální kabelovky žádný problém.

Zpět k původní otázce - History HD a čeština. Vypadá to, že problém byl odstraněn. CZ stopa je na 1. pozici, což znamená, že u TV kde je nastavena primárně čeština funguje.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...