Návštěvník havros Odesláno 17. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 Krásný sváteční den... V Litoměřicích nám UPC na dnešek připravilo návrat do roku 1989, alespoň službami Zhruba od poledne (tj. 12.00) nejde ani internet, ani digitální či analogová televize. Stav bohužel stále trvá. Mám informaci, že výpadkem jsou ochromeny celé Litoměřice a také část Prahy. Užívejte si tedy svět bez technologií a vypněte pro dobrý pocit i mobilní telefony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 Je to bohužel tak, ještě, že mám mobil a ten zatím funguje i na net. Volal jsem všude, ale mají záznamníky a tak nikde nikoho neseženete. Snad zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaP Odesláno 17. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 Od 20.45 h. už vše jede. Citovat 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. listopadu 2010 Sdílet Odesláno 17. listopadu 2010 20:45 to je ňákej renoc, ne? V Praze nejede UPC nikde, je to i na jejich stránkách. Takže jsem vytáhl starou anténu a hurá na DVB-T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 17. listopadu 2010 Sdílet Odesláno 17. listopadu 2010 V Praze nejede UPC nikde praha kobylisy celej den všechno ok... Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaP Odesláno 17. listopadu 2010 Sdílet Odesláno 17. listopadu 2010 20:45 to je ňákej renoc, ne? V Praze nejede UPC nikde, je to i na jejich stránkách. Takže jsem vytáhl starou anténu a hurá na DVB-T Nechci Ti do toho kecat, ale je to rok staré téma. A dnes 17.11.2010 jela televize v Litoměřicích celý den. Vlastní zkušenost. Citovat 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Speedy Odesláno 18. listopadu 2010 Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 Zvláštní s jakou pravidelností se výpadky 17.11. opakují. http://www.novinky.cz/internet-a-pc/217128-zlodeji-vyradili-sluzby-upc-v-praze-a-strednich-cechach-na-19-hodin.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.