petrmet Odesláno 12. ledna 2020 Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Moje máti bydlela v Bořivojově ulici, což je asi 100 m od vysílače Žižkov. Když na začátku 90.let začal vysílač fungovat, společná anténa přestala fungovat (předtím vysílal Petřín), tak tam stát udělal rozvody kabelové TV (název si nepamatuju), po létech to převzalo UPC. Ohrada je asi 1 km od vysílače. Jestli tam máte nějak smíchaný rozvod kabelovky a pozemního vysílání, tak není divu, že to zlobí. Majitel nebo správce domu by měl vědět, jak jsou rozvody udělané. Citovat Internet 300 - TV Start Wifi Modem Compal Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 12. ledna 2020 Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 To je obvykle to, co po X letech už nikdo neví, jak je to dělané. Původní firma, co rozvody dělala (a kdoví, jestli to vůbec byli anténáři a ne nějaké elektro-silnoproud, co si rozvody pro TV hodili jako přídavek k elektrice) je fuč, plány nikde, a i když se náhodou něco dohledá, tak to vesměs i tak nesedí se skutečností. Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 12. ledna 2020 Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Ja bych spíš tipnul, že propojené rozvody kabelovky a STA tam asi nebudou, to by toho pravděpodobně naladil víc než jen 2 multiplexy, řekl bych že tam mu někudy leze signal z pozemního vysílače Žižkov, ktery vysílá na kanálech 23 a 24, kanál 23 v DVB-T 2 začal vysílat teprve 9.1.2020, takže asi pro to měl do te doby ok a právě na kanále 23 vysílá UPC multiplex s programy ČT 1 HD a Prima comedy, který je vysílačem z Žižkova rušen, takže zkontrlovat rozvody, vyměnit přívodní šňůry za kvalitnější jestli to ale vůbec pomůže a případně zavolat technika UPC aby to proměřil a zjistil co se dá delat. 1 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník DardaCZ Odesláno 13. ledna 2020 Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 Já bydlím v Hostivaři a naladil jsem také jen 32 tv programu a 8 rádiových a chybí mi prima CC, vůbec nevim co s tím, už jsem zkoušel i ruční ladění a nic, všechny ostatní programy mam jen ne tento. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 13. ledna 2020 Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 Já bych se zaměřil na kabely.Jaké používáte? Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník fejNt Odesláno 30. října 2020 Sdílet Odesláno 30. října 2020 Dobrý den, mám stejný problém, po přeladení nenaladí CT1 HD a Prima Comedy Central. TV mam UPC Start, nevité někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 30. října 2020 Sdílet Odesláno 30. října 2020 Stejný případ, rušení na K23. Kabel mezi zásuvkoua TV byl koupen (dodán) kým? Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ofer1790 Odesláno 21. listopadu 2020 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 (upraveno) Potvrzuji, že po výměně levného měkkého antenního kabelu za tenhle trojnásobně stíněný s feritovým filtrem, naladím na Žižkově všechny programy (48 TV) včetně CT1 HD a Prima Comedy central. Když se podívám do diagnostiky, tak kvalita sice osciluje mezi 50-100%, ale nic nevypadává ani nekostičkuje. Díky za radu. Upraveno 21. listopadu 2020 uživatelem Ofer1790 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 21. listopadu 2020 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 Hlavně, že to pomohlo, nicméně ten feritový bazmek je naprostá pitomost a úplně stačí kvalitní kabel typu Belden H125. 2 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.