Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno
Ale mě teda jela čeština v tom dokumentu po sedmé večer i v analogu..

Aha, tak je možné, že to jde v analogu lokálně, podle hlavních stanic. Na té naši to zřejmě ještě nestačili upravit.

Odesláno

Tak změna ZC na FLN...co říct? Moc mě to nevzrušuje, ale myslím si, že to je změna k lepšímu. Co se NGC týče, taky jsem ten rozhovor četl a sliby chyby. Nalepení české stopy na maďarskou verzi považuju trochu za drzost. Nevidím důvod vyměňovat PL verzi (good) zs HU verzi (plevel). Doufám, že ty nápisy v upoutávkách i reklamy opravdu česky budou. Chci plnohodnotnou CZ verzi, ne hybrida.

@Tomus: Po Velikonocích přibude ten Nickelodeon, že? Tipuju ho do nabídek Plus a Supreme... Škoda, že se THC SuperMax přesouvá na červen, jelikož operátoři o něj nejeví zájem, myslící se, že dětských stanic máme už dost, což jsou jenom řeči.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

O tom, že tam je hluchá CZE audiostopa víme nějakou dobu.

Ale myslíš jako, že tam vyloženě mluví česky?

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Hlavní město
Odesláno

Na vlastní uši slyšeno

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

Ok, věřim ti (jelikož už není 1.Apríl :lol: )... a u čeho jsi to slyšel konkrétně?

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Hlavní město
Odesláno
Tak změna ZC na FLN...co říct? Moc mě to nevzrušuje, ale myslím si, že to je změna k lepšímu. Co se NGC týče, taky jsem ten rozhovor četl a sliby chyby. Nalepení české stopy na maďarskou verzi považuju trochu za drzost. Nevidím důvod vyměňovat PL verzi (good) zs HU verzi (plevel). Doufám, že ty nápisy v upoutávkách i reklamy opravdu česky budou. Chci plnohodnotnou CZ verzi, ne hybrida.

@Tomus: Po Velikonocích přibude ten Nickelodeon, že? Tipuju ho do nabídek Plus a Supreme... Škoda, že se THC SuperMax přesouvá na červen, jelikož operátoři o něj nejeví zájem, myslící se, že dětských stanic máme už dost, což jsou jenom řeči.

Ty vážně věříš, že se někdo snaží spustit tento kanál? :)
Odesláno
Ok, věřim ti (jelikož už není 1.Apríl :lol: )... a u čeho jsi to slyšel konkrétně?

Nevim konkrétně,ale neco před 7 rano.sam sem na to trochu nevěřícně koukal.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

Nevim konkrétně,ale neco před 7 rano.sam sem na to trochu nevěřícně koukal.

já včera na NGCH sledoval po osmé nějaký dokument o opicích a bylo to česky...

Odesláno
já včera na NGCH sledoval po osmé nějaký dokument o opicích a bylo to česky...

NGCH ano, to bylo avizovano dlouho dopředu, ale Jack se ptal na NG Wild, protože ten lokalizován být neměl.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague